• DonnieBrasco
    Na! Megcsillant végre valami értelem talán! A System Shock 2 (3x játszottam végig) már egészen sok RPG elemet tartalmaz, ezt a vonalat a Deus Ex (3x végig szintén) tovább vitte - sokan már a DX-et is RPG-nek tartják, hiszen a kar. fejlődésen túl itt már a többféleképpen végigvihető küldetések (szerteágazóbb volt sok küldetése, mint az NWN-é...) miatt, ezez pont ETTŐL lett igazán nagy játék. A DX: Invisible War-ban ezeket kivették - gigászit buktak.

A "szerepjáték" mint fogalom vagy játékstílus/játékelem NEM az, amit te itt vaskalapos módra hajtogatsz - te csak egy icipici, ősi szeletét tartod annak, és bőszen ragaszkodsz az ultrakonzervatív marhaságaidhoz (az egér egy újabb LOL gyöngyszem). Ha kinyitod a szemed végre, szerintem sokkal jobban jársz, mert a fejlődés rengeteg JÓ újdonságot is hozott. Ajánlom neked addig is a Devil Whiskey nevű szuper oldskool progit :)
    Az NWN-t kizárólag egérrel vittem el majdnem a végéig... akkor most elszúrtam valamit? Jaj!

(PS: Lehet nyugodtan széllel szemben vizelni, csak a nedves gatyájú embert kiröhögik (és ez még a jobbik eset).

DB