"A varazslo eldob egy tuzlabdat es kis tolvajunk, mely nem ismeri a kiteres skillt, de jatekosunk jol kezeli az egeret elugrik elole."
Egy mondatban ennyi marhaságot olvasni kimondottan felüdülés :))
1 - nyilván hülyeség tűzlabdánál realitásról beszélni... mi a rosseb az a "kitérés" skill amúgy? Szakadj már el KÖNYÖRGÖM egy picit az avitt dogmáidtól!!!! RPG - NEM EGYENLŐ az ADND-vel!!! Ha ezt nagy nehezen sikerül egyszer felfognod, akkor talán megérted, mit jelent a szerepjáték fogalma a számítógépeknél - mivel látom az asztali táblásnál lezártad a fogalmat. Kár volt.
Egyébként a Morrowindben területre ható tűzlabdák (is) vannak, ami elől nem tudsz elugrani. Ja, és egérrel nem lehet ugrani. Ja, és van "kitérés" skill, Acrobatics-nak hívják, és a tolvaj jellegű karik erőssége.
Legközelebb próbálj meg olyanról vitázni, amihez legalább egy picit is értesz. Ellentétben Veled, én mindkét játékkal nagyon sokat játszottam. Felesleges erőlködöd!
Amúgy az NWN ugyanúgy megvolt XBOX-ra is. Miért is kéne kivenni ezeket az awardokat? :)
Sokat elmond a felületességedről az is, hogy szerinted Morrowind oldalt üzemeltetek... még jó, hogy a büdös életben soha semmilyen weboldalt nem üzemeltettem :)) na de ennyi mellélövés közt ez már nem számit!