• MrSpock
    Általában talni lehet,vagyis én nemvettem,bár ritkán használok,mert Grandmaster kulccsal már a 100-ast is hamar kinyitom,igaz a karakterem már elég tápos.Még megválasztatom magam Telvanni hortadornak aztán jöhetnek a vámpírok.
    Már nincs ellenfelem,kb van vagy 300 fegyverem,meg 200 különböző páncél,mindenből megpróbáltam teljeset beszerezni.
    braktam egy ház plugint amiben bábuk vannak azokat feloltöztettem.
    Tényleg valaki nemtudja honnan lehet leszedni a HlaQuad-i ház plugint,régen az volt,ott jól ellehetet rendezni,sok baba is volt.Ami most van az Balmoránál van,ez oylan rejtett,nincs bejárata semi,csak hazeteleport és ha kimész az ajtón,Balmorai sziklén állsz.
    Vagy valaki tud olyant ahol jól ellehet rendezni a fegyvereket is,mert csak szanaszét hevernek,vagyis sorban,csak a földön.Enchantoltam is párat,a legütősebb,nem is tudom,talán daedra egykezes buzogány 35-60-as életerőelszívással,de ilyen kaliberű van,tűz,méreg,és elektromos is.Egy Dremora lord 2 csapás ha eltalálom,vagy egy anciendent sleeper.Szegény Venim az arénában,futott egyet böktem,és súlytottam már feküdt is.Már régebben végigjátszottam,de akkor pl.nemvolt daedric tower shieldsem,sosem adott,mindegy csak a kis kereket,mostmeg van 3 is.
    Kereskedni azthiszem Zainabi táborban van(már nemtom) egy akinek 7000aranya van,odahordtam soxor a cuccot most már nincsszükségem pénzre.már nemigazán van mire költeni,esetleg néha tréningezekma gyenge tulajdonságaimat.