• magus
    na akkor leirom rövid véleményemet:
    -A grafika tényleg lélegzetellállito, és oriásiak a városok, kb 20percig kerestem a bladek vezetőjét. gyönyörű

akkor most a kérdések:
    -kzdéskor elküldtek albionba, vagy hogy hivjak ahol a bladek vezetőjével kell beszélni. 20percet gyalogotlam mig odaértem, még 20perc mig megtalaltam. ahol a folyo van a városban. na de most mit csinaljak?semmi küldetést nem kaptam. asse tom mit merre hogyan. mondja mar el vki pls
    -a kezelése egyyszerűen katasztrofális. egy kis földön kuszo bizbaszt 10percig ütöttem mig egyáltalán eltalátam, és most nemtom hogy énvagyok éna vagy a karakterem nem találja el. a beszélgetásnál szar hogy nincs hangja akrarktereknek, csak olvasgatni kell a kurva hosszu parbeszedeket. olyan jellegtelenek igy a parbeszedek. jobb oldalt az altalanos temak vannak? mert azokkal lhet elérni vmit?mert minig mindenki ugyanazt modnaj kiveve a bladeket mert ők adtak mindenfélét ha arról kérdeztem őket. ja mi az a pursuit vagymi?megy egy csik fol le. az az hogy mennyire vagyok bevagodva?vagy mi?magyarazza mar el vki. amugy ezek a bladek olyanok m,int pl a Gothicban az oldcamp- new camp?csak mert 4oldalas szövegeből kiszurni nem tul kellemes... amugy uj karit kezdek mert ittt nem olvastam a szövegeket. ja amugy ha vkinél nullára redukálodott hog ymennyire bir, annál már nem tudom felhuzni magamat, mert succes vagy nem, nem megy fe:(mi az a taubnt meg a többi?ezt is mondja már el vki pléiz. amugy varazsolgatni se tudom hogy hogy kell:((penzt hogy lehet szerezni?akkor ugy kell hogy csatlakzok vmi taborhoz és az ad kuldetést?de nem tudopk mit csinalni:(((amugy kitől lehet küldetés szerezni?az ütést is elmagyarázhatná vki mert nem tok ütni:((((

na pliz mondkátok el részletesn...

ja és hol, kitől lehet képzettséget szerezni meg ilyeneket?meg pénzt

csak hogy elől legyen.. amugy hol lehet csatlakozni emberekhez?