27013
  • M.A.D.
    Patch
  • verti.go
    magus: az első kockában a kézben tartott fegyver/eszköz képe van, ezt alapból a [ és a ] gombokkal válthatod.
    A második kockán (az előző mellett) az aktuális varázslat/superpowa képe van. Ezt pedi a -, és a = gombokkal variálhatod.

Vásárlásnál azért vehetted meg a potiont, mert aranyból fizettél... az arany mennyiségét abban az ablakban láthatod (alul), amelyikből áthúztad pl. a potiont...

Az első faluban hol a p.csában van az adószedő hullája/gyilkosa?
  • M.A.D.
    ÉS A PATCH????
  • magus
    mégegykérdés alukl az első a kard, de a másodikba hogy lehet berakni vmit?
  • magus
    egykérdés

amikor vettem vmit akkor átraktam magamhoz potiont de én smmit s neki és mégismegutdtam venni. ezt mondja má el vki hogyhogy kell vásárolni. meg azt is hogy akkor mit kell csinalnom?becsatlakozom egy vkihez és ott kell ügyködnöm?
  • KeviN
    Meg mindig nem talalom a torpeket :)
  • I.C.ram
    van mit fejleszteni ezen a jatekon pl a blunt weponokat sokkal szarabbak mint a tobbi fegyver! :((
  • KeviN
    rajott mar valaki a torpes marhasagra ? mostnra sikerult 1bbkent szintet lepnem olyan 8 ora jatek utan...most vajon nallam, vagy bennem van a hiba ? pedig mar 1 halom kuldit megcsinaltam, de ugy lattam azokat nem dijazza :(((
  • verti.go
    van valaki, aki nightblade karaktert indított rajtam kívül? :)
  • jeejee
    nekem is kyro II-em van, szintén a víz derékig ér,igaz nekem nem lép ki és nem volt gond az elindítással sem.sajnos ez a kyro II-es, nem minden játékkal kompatibilis:)
  • Lacc
    Amúgy nektek szoktak sikerülni a kizsebelések? Mert engem mindíg elkapnak, pedig most ey kulcsot el kell lopnom egy manustól :(
  • Lacc
    Tehát mindenki megy össze-vissza és enki sem tudja mit kéne valójában csinálni? :)))
  • Hmuda
    Honnan lehet soulgemeket szerezni?
  • advocatus
    na gyerekek meg annyi erom volt hogy jpgbe atnyomjam az egesz cumot. szal lenti linken 6 kep egy woodelf thiefrol :}

a.
  • I.C.ram
    tab gomb
  • danone
    Mert gondolom még nem léptél szintet :)
    Holt, hogy attól léptem, hogy az akrobatikám nőtt :) Nyomd meg a caps lockot, hogy egyfolytába szaladj, a progi úgyis hülyén kezeli a futást, ha elfogy a stamina, akkor is tudsz szaladni :) Ugrálva meg méggyorsabb... volt, hogy több kilóméteren keresztül ugráltam :D Még jó, hogy nem látta senki :p
    Csak arra vigyázz, hogy csata közbe ne nagyon fogyjon el a szufla, mert akkor asszem lepihensz egy kicsit :) (pár mp)
  • Draco
    hogy lehet kivulrol megnezni a karit?
  • danone
    A mages guildban az első küld. egy valamilyen törpe iromány (könyv) mexerzése... De hogy hol? Ha rohadék várban meg valami ereklyetolvajt kell megtaláli... Ha valaki tudja hol van, írja meg már pls (nem tudom hol van az a város, ahol állítólag keresni kell)
    Jótanács: Ha nem akartok hatalmasokat szopni ne kalandozzatok túl messze, mert brutál dolgok jönnek :)
  • Lazarus
    F: Előveszi az ütőkét
    R: Varázslás
  • KeviN
    en szoktam aludni, de nekem soha nem irt meg ki semmi ilyesmit :(
  • advocatus
    Valaki regebben emlitette, hogy jo lenne sajat karirol kepeket bekuldeni. Szal felraktam nehany gagyi kepet a karimrol; ja es gyenge voltam, 300K-s gifeket csinaltam :-))

Kepek(6db)/A>
    bocs ha elbasznam a linket :-))
  • danone
    Szintet úgy tusz lépni, ha pihensz :) Kiírja, hogy amíg nem gondolod át nyugodtan a fejlődésed blablabla, addíg nem kapsz xp-t. Ha itt sűrgősen le kell feküdni :) (Vannak helyek, ahol illegális pihenni, itt soxor van ágy, ha ráklikkeltek vagymi, ott is lehet aludni :)
  • danone
    Még egy észrevétel, hátha másnak nem szúrt szemet :)))
    Szóval a tárgyak védelméről.
    Ha pl a light armorhoz értesz jobban, akkor megeshet, hogy egy light armor több bónusazt ad, ha fölveszed, mint egy heavy! Tehát a legfontosabb a skill, utána a tárgy. Persze gondolom egy maxos heavy skillel tobb védelmet ki lehet hozni, mint a light-ossal, de ezért egy tolvajnak még nem éri meg felvenni egy platemailt :)
  • KeviN
    Danone : hol a csudaba tuntek a dwarfok ? es hogyan lehet szintet lepni ? :)
  • danone
    Na az első átjátszott nap után van néhány kellemetlen (a karakter számára :) tapasztalatom :)))
    1: Abba a teszetosza szájbavert rohadtnagy városban, ami a vár mellett van a vízre építve és tövv részből áll, vagy 4 órát bolyongtam, mire kiismertem úgy-ahogy magam... Beálltam a mages guildbe, a fighter guildbe, mindenbe :) Elég érdekes na hagyjuk.
    2: Néha összefutok olyan emberekkel, hogy a 5. szintű karakteremet 3 csapással kinyírja... fukk, itt van egy jó tipp. Abban a qrva nagy városban van legalul mindenfele csatorna, ott vannak elég erős ellenfelek. Na ha belemenekültök a vívbe, ők mennek utánatok :) Van amikor ott is megtámad, de van amikor elkezd összevissza úszkálni :) Én meg lassan levertem :) (hozzáteszem kb 5 percig csépeltem folyamatosan...
    Na majd íok még
  • magus
    na akkor leirom rövid véleményemet:
    -A grafika tényleg lélegzetellállito, és oriásiak a városok, kb 20percig kerestem a bladek vezetőjét. gyönyörű

akkor most a kérdések:
    -kzdéskor elküldtek albionba, vagy hogy hivjak ahol a bladek vezetőjével kell beszélni. 20percet gyalogotlam mig odaértem, még 20perc mig megtalaltam. ahol a folyo van a városban. na de most mit csinaljak?semmi küldetést nem kaptam. asse tom mit merre hogyan. mondja mar el vki pls
    -a kezelése egyyszerűen katasztrofális. egy kis földön kuszo bizbaszt 10percig ütöttem mig egyáltalán eltalátam, és most nemtom hogy énvagyok éna vagy a karakterem nem találja el. a beszélgetásnál szar hogy nincs hangja akrarktereknek, csak olvasgatni kell a kurva hosszu parbeszedeket. olyan jellegtelenek igy a parbeszedek. jobb oldalt az altalanos temak vannak? mert azokkal lhet elérni vmit?mert minig mindenki ugyanazt modnaj kiveve a bladeket mert ők adtak mindenfélét ha arról kérdeztem őket. ja mi az a pursuit vagymi?megy egy csik fol le. az az hogy mennyire vagyok bevagodva?vagy mi?magyarazza mar el vki. amugy ezek a bladek olyanok m,int pl a Gothicban az oldcamp- new camp?csak mert 4oldalas szövegeből kiszurni nem tul kellemes... amugy uj karit kezdek mert ittt nem olvastam a szövegeket. ja amugy ha vkinél nullára redukálodott hog ymennyire bir, annál már nem tudom felhuzni magamat, mert succes vagy nem, nem megy fe:(mi az a taubnt meg a többi?ezt is mondja már el vki pléiz. amugy varazsolgatni se tudom hogy hogy kell:((penzt hogy lehet szerezni?akkor ugy kell hogy csatlakzok vmi taborhoz és az ad kuldetést?de nem tudopk mit csinalni:(((amugy kitől lehet küldetés szerezni?az ütést is elmagyarázhatná vki mert nem tok ütni:((((

na pliz mondkátok el részletesn...

ja és hol, kitől lehet képzettséget szerezni meg ilyeneket?meg pénzt

csak hogy elől legyen.. amugy hol lehet csatlakozni emberekhez?
  • magus
    hogy kell utni vagni?

akkor amint kiderült itt kivétel nélkül miondenki elkadt mert senki sem azt követi amit kéne sak ugy maszkal...sztem nem tul jo hogy igy ellehet akadni meg hogy nics megálasolzt kérdésem:(q
  • KeviN
    viszont mar tudok erdeklodni 1 altalam nagyon fincsinek talalt temarok a necromancyrol :)))))
  • KeviN
    Nah sikerult eladnom :) csak az a baj, h mire sikerult az otthagyott cucc eltunt :( mind1 :) a hulye torpekre meg rakerdezni sem tudok :(
  • Lazarus
    Én meg az Imperial clue-ba(vagy mi) léptem be, de nincs semmi dolgom. Továbbra is lopkodok
  • I.C.ram
    en attol felek hogy aha tolvaj leszek akkor is allandoan majd ilyen "old meg a 32. szintu pancelembert es gyere vissza a jutalomert" szintu questeket adnak de most megprobalkozom egy thief karakterrel melyik faj a legjobb hozza en ugy vettem eszre hogy az oroszlanember
  • Lacc
    Érdekes egy játék ez... Én személy szerint teljesen másra számítottam, nem mintha rossz lenne, de hozzá kell szokni. Az a legnagyobb bajom vele hogy nem tudom mit csináljak :) Már beálltam a tolvajok gildjébe, lopkodok a házakből minden értékeset össze-vissza meg megcsinálok pár questet, de akkor most mivan? :)) Megtaláltam a blade-ek vezetőjét de nem álltam be a blade-ekhez mert úgy látom hogy ez csak egy olyan szál lenne a játékban amit kiemeltek a készítők hogy a kezdők legalább el tudjanak indulni valamin. Én inkább tolvajkodom tovább, megnéztem jópár várost, iszonyatosan nagy területen lehet mászkálni. Csak az a baj hogy minden nagyon üres és ez zavar egy kicsit, akárhova megyek van valami hiányérzetem, az utcákon pl. csak 2-3 ember mászkál, vagy senki sem. A harcrendszer borzalmas, de a Gothicban is az volt mégis király játék volt, úgyhogy majd meglátom. Most 2-3 óra játék után úgy nézek rá mint egy hatalams, kissé üres és átláthatatlen de mindenképp érdekes izére Úgyhogy még meg kell szokni vagy ki kell tapasztalni vagy nem is tudom mi kell még ahhoz hogy megszeressem ezt a gamét :)
  • Lazarus
    De amúgy a játék megarulez! :D
  • Lazarus
    Gyűrjatok valami távolralövöldözős fegyverre is mindenképpen :(
    Ha a térképen nekiáltok északra gyalogolni akkor ilyen lávápocsolyás szar hely lesz ahol mindíg éjszaka van.. és ilyen röpködő madarak elkezdték ütögetni a talpig acélpáncélban feszítő szuperman-emet amivel persze semmit nem tudtam tenni, mert még varázslani sem tudok :((
  • Xboxman
    a francba...angolból 2-es vagyok!
  • magus
    ezekre vállaszt senki?
  • magus
    hat szem sajnos igen:(
  • Draco
    akkor ne csodalkozz bazz
    nekem szaros ge2 mx-em van:((
  • I.C.ram
    nem ultra hanem deluxe
  • I.C.ram