• Lacc
    Érdekes egy játék ez... Én személy szerint teljesen másra számítottam, nem mintha rossz lenne, de hozzá kell szokni. Az a legnagyobb bajom vele hogy nem tudom mit csináljak :) Már beálltam a tolvajok gildjébe, lopkodok a házakből minden értékeset össze-vissza meg megcsinálok pár questet, de akkor most mivan? :)) Megtaláltam a blade-ek vezetőjét de nem álltam be a blade-ekhez mert úgy látom hogy ez csak egy olyan szál lenne a játékban amit kiemeltek a készítők hogy a kezdők legalább el tudjanak indulni valamin. Én inkább tolvajkodom tovább, megnéztem jópár várost, iszonyatosan nagy területen lehet mászkálni. Csak az a baj hogy minden nagyon üres és ez zavar egy kicsit, akárhova megyek van valami hiányérzetem, az utcákon pl. csak 2-3 ember mászkál, vagy senki sem. A harcrendszer borzalmas, de a Gothicban is az volt mégis király játék volt, úgyhogy majd meglátom. Most 2-3 óra játék után úgy nézek rá mint egy hatalams, kissé üres és átláthatatlen de mindenképp érdekes izére Úgyhogy még meg kell szokni vagy ki kell tapasztalni vagy nem is tudom mi kell még ahhoz hogy megszeressem ezt a gamét :)