Élet a Wizardry 8 után ...
  • Besz
    #1159
    Hello!

    Jó régen játszottam már ezzel a nagyszerű játékkal, de valami mégis rémlik. Talán mert én is megszenvedtem vele?! Emiatt inkább csak rávezetlek a megoldásra, és így végső soron magad találhatod ki:

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos, ha már összegyűjtötted az összes szimbólumot a kriptában, akkor kutasd át az alábbi helyeket. Volt egy nagy központi terem, amit kisebb termek, kripták vettek körül, számuk megegyezett a szimbólumok számával. Ezekben a termekben pedig jól nézz körül, mert vagy a padlón, vagy a falakon találhatsz rajzokat, melyek a sorrend és a szimbólumok közötti megfeleltetés meghatározását segítik elő. Fontos lehet ezeknek a termeknek az egymáshoz viszonyított elhelyezkedése, hisz egy kört alkotnak. Emlékeim szerint először én se vettem észre ezeket a jeleket (jól beleolvadnak a környezetbe), csak miután nekiláttam tüzetesen átvizsgálni a pályát. Amint megvan egy, onnantól a többit már gyerekjáték lesz megtalálni. Ha sötét van, akkor gondoskodj világításról.


    Ha így se menne, akkor szedd le ezt a nagyon jó leírást: RPGDot's unofficial Guide to Arx Fatalis. Ebben minden benne van, amit a játékról tudni lehet. Térképek, leírások, táblázatok, varázslatok, rejtett zugok, stb. Én is ezt használtam annakidején, de csak azokat a részeket néztem meg benne, amik nem kötődtek közvetlenül a történethez. De miután végigvittem a játékot, elolvastam és megvizsgáltam a térképeket is, hogy azokat a rejtett helyeket is felkereshessem, amik elkerülték a figyelmemet. Ha egyelőre te se akarsz sokat lesni belőle, akkor elmondom, hogy amit keresel, az a 30. oldalon van leírva, a hozzá tartozó térképet pedig az 52.-en találod.