Arx Fatalis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Intel Core2 Quad 2,5 GHz
4 GB Ram
Geforce 8800GTX 768MB
<#beka3>#beka3>
és mégis ezzel a játékkal játszok és nem a ratyi Crysisal... <#worship>#worship>
Azt tudtátok h. van egy pár rejtett varázslat, ami sosem jelenik meg a varázslatok könyvében? pl. életerõ elszívás v. fagy elleni védelem?
Ez utóbbi a fagyos barlagban lehet hasznos. Én gondoltam rá h. ki kellene próbálni a kivezetõ kapunál is, amirõl szó volt, de még nem néztem meg h. elég hatékony-e ott...
Egyébként rég jártam már az sg-n. 😄 Csak épp találtam egy játékleírást, és látom h. még nincs topicja. A címe: Dungeon Hero. A stronghold alkotói csinálják és elég sok köze lehet a szerepjátékokhoz. 😊
Vki hallott már róla?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A hangulat meg még mindig jó és mindig találok valami újdonságot.
Ja!
A vár melletti nagy kaput ki lehet nyitni, csak kulcs kell hozzá, vagy zárnyitás. Passz. Valahol Esrohnoil írta errefele.
Egybkt vhogy rátaláltam erre az oldalra, itt a srác elég szépen "lerajzolta" a sorrendet.
Egybkt énis szeretek gondolkodni, de ez a rész engem nagoyn kiakasztott, már minden játékélményemet elvette...
Ja és nagoynszépen köszönöm!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Jó régen játszottam már ezzel a nagyszerû játékkal, de valami mégis rémlik. Talán mert én is megszenvedtem vele?! Emiatt inkább csak rávezetlek a megoldásra, és így végsõ soron magad találhatod ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha így se menne, akkor szedd le ezt a nagyon jó leírást: RPGDot's unofficial Guide to Arx Fatalis. Ebben minden benne van, amit a játékról tudni lehet. Térképek, leírások, táblázatok, varázslatok, rejtett zugok, stb. Én is ezt használtam annakidején, de csak azokat a részeket néztem meg benne, amik nem kötõdtek közvetlenül a történethez. De miután végigvittem a játékot, elolvastam és megvizsgáltam a térképeket is, hogy azokat a rejtett helyeket is felkereshessem, amik elkerülték a figyelmemet. Ha egyelõre te se akarsz sokat lesni belõle, akkor elmondom, hogy amit keresel, az a 30. oldalon van leírva, a hozzá tartozó térképet pedig az 52.-en találod.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nálam mindegyik Lich kifeküdt a tûzszõnyeg-tûzgolyó párosítástól. 😄
Bár vannak durva varázslatok. pl. Idõ-megállítás (de az Ylsideknél nem használtam, mert gyakorlatilag 1 tûzgolyótól elhullottak), v. Tömeges égetés (ehhez nem árt egy kevés mana is).
Jah, jó lenne a 2. rész.
De vhol azt olvastam h. az az elõ elõtt játszódna.
Enclave-nek sincs még mindig 2. része...
én mondjuk harcossal toltam végig> A Lichekkel meg az Ylsidekkel szívás volt egy darabig. A démont ha okosan csinltam le tudtam gyõzni, csak oda-viszza kellett ugrálni meg futni😊
Azért mostmár igazán csinálhatnák a 2. részét. Megcsinálták a M&M-et (amivel nem játszottam), most meg a the Crossing nevezetû MMO-t hegesztik.
Talán 2010-re bejelentik a játékot😞
Varázslóként meg valóban komoly dolog az a tûzlabda, fõleg a játék elsõ felében, mert korán hozzá lehet jutni a szükséges rúnákhoz, és bazi sokat sebez. 😊
24-es INT + 100-as Ethereal link + Bless varázslat (Ami 10-et ad a 4 fõ értékhez egy rövid idõre!!!) és nem nagyon van vesztett csata még sárkány v. démonok ellen sem. 😄
This 1.18 version will allow player already owning Arx Fatalis to benefit from the latest improvements included in the "Collector Edition", especially the compatibility with the latest hardware configurations.
Fix list:
v1.18
- Fixed D3D texture creation that triggered white textured objects / Characters on recent hardware configurations.
- Fixed a crash on TNL Bump Mapping management.
- Fixed several memory leaks.
- Fixed the text font not being displayed on recent hardware configurations.
- Fixed a specific crash on spells use.
- Tweaked the Fireball spell damage rule, to make it less powerful & more balanced.
- Fixed a bug where the game would quit if the ESC key was pressed during the New Game fade to black
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha jó irányban képzed a varit, az Ylside megfekszik 1 tûzgolyótól is. 😊
Varázslóval nem játszóttam, csak harcossal mindig.
Bár az Ylsidek ellen a Tûzlabda a legjobb varázslat. 2-3-at bele azt csókolom.
Az emberek kapzsik, épp ez teszi őket emberré.
A sárkány odújába pedig nem tudsz bejutni. Amúgy sincs ott semmi, csak kellett egy hely ahonnan berepüljön.
Általában nem szimaptikusak a varázslók, én a hideg acél gyorsaságában hiszek 😊
A fõellenfél viszonylag könnyen megvolt... beszorítottam a sarokba és ütöttem...érdekes hogy a magyarítások általában a játék vége fele érintetlenül hagyják az angol szöveget (csökken a kedv 😊, itt pedig a videót nem sikerült egyáltalán magyarítani. Láttam valami havas tájat a végén, mindegy, vége lett.
Ha jól emlékszem, kell hozzá lebegés varázslat meg pl. egy tûzgolyóval le kell szedni az egyik cseppkövet h. utána átlebeghess az oszlopra ami abból jön létre.
Mellesleg a végsõ brutál fegyver maxra tuningolásához el kell jutni a sárkányhoz is, mert kell a tojása, de úgy emlékszem h. a végigvitelhez nem feltétlen kell a fegyver (pl. ha varázslattal nyomod le a fõellenfelet).
Egyébként elég jó manualokat lehet találni a játékhoz pdf formátumban, amibõl sokminden kiderül (skillfejlesztések mit adnak szintenként, varázslatok sebzései szintenként, tárgymanipulálás, lelõhelyek, térképek, végigjátszás, stb...)
Igaz, hogy bosszantot, de ugye semmi se lehet tökéletes.
Nem tudom, asszem én minden barlangot végignéztem.
Ha arra gondolsz amiben a sárkány ül és ahonnan kirepül, szerintem oda sehogy.
Tényleg rém egyszerû a megoldás, ha elolvastad a megfejtést. Anélkül meg a büdös életben nem jössz rá. Gondolom a kripta rejtvényt (jó helyre tekerni és kövek a megfelelõ helyre) fél óra gondolkodás után lazán vágtad...
A sárkány barlangjának végén van egy lyuk magasan, oda hogy a jó istenbe lehet eljutni? Fellebegni nem tudok olyan magasra.
Egyébként az a kétszeri belenézés még simán belefér.
Kíváncsi leszek mikor készül el a 2. része.
A srácok ugye most dobták ki a Might&Magices gammát, aztán most valami másiakt készítenek. Talán utánna.
Még mai szemmel is szép a játék, kár volt elcseszni ezzel a végigjátszás igényes kalandjáték-beütéssel.
Fõleg h. az õ gépe 1 év múlva kb. annyit fog érni, mint Randalé, meg az enyém. 😄
Én is rosszúl vagyok az ilyen kis 14 éves idióta #@!X%-tól!
Mi van ha azt mondom neked, hogy énmeg egy dualprocis kétgigaherzmemóriás ûberfaszavideókártyás gépet veszek? Na? Na? Szerinted kit fog érdekelni?
Szerencsétlen kis idióta.
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
A bányában a kincskeresõs dolgot még mindig nem sikerült megoldanom.
Asszem a Gothic és a Morrowind mellett a másik kedvenc RPG-m ez a gamma😊
Esrohnoil:
A mostani gépek amin nyomom:
Albérlet:
MSI szutyok alaplap integrált vidkártyával és 256mb rammal
Otthoni:
Cel800@1000
384 Sdram
Gf3 Ti200
És tök jó 3d alkalmazásokhoz😊 BiA-EiB cool😊
Én minap a negyedik végigkjátszásra is találtam újdonságokat.
Nagyon várom már a Dark Messiah-ot. Az Arcane biztosan azt is telerakta meglepetésekkel.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Kissé mintha idejétmúlt lenne 3d-s célokra a géped...