Mit tudtok róla?
  • Crome
    Helló!

1. A KERS használatára még én sem jöttem rá, lehet, hogy csak vizuálisan van a mod-ban, használni ténylegesen nem lehet. Ellenben ha valaki tudja hogyan kell, akkor cáfoljon meg nyugodtan.
    2. Versenyt újra nem tudsz indítani, csak úgy, ha kilépsz a menübe és újra versenyt indítasz, vagy a verseny elején elmented a játékot és azt töltöd be.
    3. Mintha a GPxPatch GPxSet fülén található "Session settings" menüben lehetne állítani az üzemanyagon, vagyis ott van valami "fuel"-es rész, hogy valójában mire jó, azt nem tudom, sosem használtam, de nézd meg, ha gondolod...
    4. Igen, jól vetted észre, még ha menüből ki is kapcsolod a segédet, akkor is fog valamelyest segíteni a gép. Erre viszont van megoldás, a "Gp4Tweak" nevű progi (http://www.f1gp4.it/wp/2006/01/15/gp4tweak-v1045-private-edition-size-990kb/), ahol egy csomó dolgot lehet finomhangolni a játékkal kapcsolatban, többek között ténylegesen ki lehet vele kapcsoltatni a kormányzási segédet. Szerintem ebben fogod megtalálni az üzemanyaggal kapcsolatos kérdésedre is a választ. Sőt, ha jól emlékszem, akkor még a gumik kopásának a mértékét is tudod benne állítani többek között.

Az F1C egy jó szimulátor, de nekem valahogy mégsem jön be. A GP4-nek vannak vele szemben hiányosságai, de számomra mégis a GP4 a nyerő.
    Már csak azért is, mert ez utóbbi 99%-osan fut a Vista-m alatt, az F1C meg nem igazán kedveli, ahogy eddig tapasztaltam.