• mir
    #72
    mint mondottam, a 64piac eddig nem azért volt olyan zárt, mert aki csak 32bites gépet vett, az nem akart 64bites gépet, hanem azért, mert annak, aki 32bites gépet vett, nem volt pénze 64bites gépre. mivel a HAMMER 64bites, és olcsó, valószínűleg meglehetősen ki fogja bővíteni a 64bites piacot. nem csak a régi vevők lesznek, hanem az újak is, akiknek jól fog jönni az a 64bites rendszer, de mondjuk eddig nem volt pénzük 1 komolyabb pSERIES gépre. erre nem reagáltál, csak azt mondtad, hogy annak, akinek eddig is volt 64bites rendszere, annak ezután sem hammer lesz. bár ebben sem lennék biztos.
    arra sem reagáltál, hogy 8 hammer mellet 8 McKinly magos itaniumII minden valószínűség szerint elbújhat majd a gazba.(csak annyit mondtál, hogy valóban a 8+ procis épek dominálnak a szerverpiacon, de ezzel senkinek semmi újat nem mondtál...)
    nem lesznek 8procis hammer alapú gépek???
    hamer alapú gépet gyárt majd a compaq, az IBM, a Gateway, és még talán a SUN(!!!!!!!!!!) is. ezt nem nevezném senkinek sem. az IBMnek 8procis verziója is lesz, az biztos.
    várom a válaszod.