Lécci, mondjatok olyan játékot/játékokat, amelyek nagyon bejöttek nektek
-
Az én Best of Ps2 játékajánlásom:
-Devil May Cry(remek kis játék,ráadásul könnyű is,a story nagyon a helyén van és ugye elvileg Resi4-nek kezdték el fejleszteni de aztán egészen más sült ki belőle)
-Devil May Cry 3 Dante's Awakening(barmoi nehéz de már csak maga a story+karakterek miatt is érdemes végigjátszani+rendkivűl látványos,orvosolták a 2-ik rész hibáit)
-Grand Theft Auto: Vice City(szinte mindenki ismeri,napsütés,Miami,80-as évek, a legjobb gta ami valaha született)
-Metal Gear Solid 3 Snake Eater(a régi MXS-es Mgsek hangulatát hozza a gém,jó hosszú,változatos,tartalmas,a story a karakterek a legjobb Mgs rész a régi Metal Gear1 és Mgs1 mellett)
Silent Hill 3(bár nagyon rövid de kellően parás,a legjobb videojáték női karakter ebben a játékban tűnik fel Heather Morris szerepében a Ps1-es Silent Hill1 méltó folytatása)
-Silent Hill 2(parás,hosszú,meghökkentő,bámulatos no comment ezt látni kell)
-Onimusha 4 Dawn of Dreams(egy történet,egy hős,egy legenda,japán kultúra felső fokon mint az Animékben)
Én már csak a fentebb említett játék címek miatt beszereztem egy Ps2 és eladtam a GC-met,nem bántam meg(max. Resi4,SMS miatt de resi4 van Ps2-re is szóval...)És akkor még hiányzik a Shadow of the colossus,Okami,Onimusha Warlords ezeket még mindenképp beakarom szerezni.:))