Star Trek: Bridge Commander
  • Borg
    #542
    Na szal megcsináltam a Klingon Civil War-t (TNG), mint missiont.

    Vagyis: A Kronosnál indulsz Kurn hajójával. Veled van a Rotarran, és Gowron hajója a Bortas is, valamint 2 BOP még. Rádtámadnak Duras-ék, Lursa, BEtor stb.
    Eközben a szomszédos szektorban a föderáció felépíti a Tachyon grid-et néhány hajóval (pl a USS Sutherland (Nebula) Dataval, az enterprise, meg még pár másik).
    A Kronosnál zajlik a csata, amibe 1-2 perc után még néhány saját, és néhány ellenséges hajó is megérkezik.
    Tegyük fel nyersz.
    Nyomsz egy Fleet ordert, hogy follow me. Átwarpolsz a másik rendszerbe, és ők követnek téged :) Jól néz ki, lásd screenshot.
    Na ha ügyes voltál, akkor még a Warbirdök lebuktatása (érkezése) előtt csatlakozol a föderációs flottához, a megmaradt klingon hajóiddal. Először 2, majd 1-2 perccel később 2 warbird jön elő, őket kell legyőzni.
    Arra kell vigyázni, hogy a missioncritical hajók a Bortas, és az Enterprise. Ha nem vigyázol a Bortas-ra a Kronosnál -> Mission Failed. Ha nem érsz oda időben a másik szektorba, akkor a warbirdök rámennek az Enterprise-ra -> Mission Failed. (nem bir el 4 WB-vel egy Galaxy, egy Nebula, meg néhány kisebb-közepes support hajó, max az első 2 érkezését vészelik át)

    Na szal efféle érdekes dolgok várhatók.

    Ja és csináltam bele egy olyen scriptet is, hogy redistribute shields. Ez újraelosztaná a shieldek erejét. Ha működne. De olyan jó, hogy valamiért még jól le is fagy :DD Pedig nem lenne rossz.