by OPM
  • Tichinde
    remélem találok itt értelmes embert.
    Nos, én sokkal többre tartom a földönkívüli intelligencia létezésének a tényét, mint pl istent, sátánt, stb stb.
    épp ezért kérnék segítséget.
    az msn címem: [email protected] . ide várnék olyan beszélgető-partnert/eket, aki(k) láttá(K) a következő filmet:

"Cím: Intruderek - Egy új faj születik
    Eredeti cím: Intruders
    Műfaj: sci-fi
    Ország: amerikai
    Gyártási év: 1992
    Hossz: 160 perc
    Szereplő(k):
    Ben Vereen
    Daphne Ashbrook
    Mare Winningham
    Richard Crenna
    Susan Blakely
    Stáb:
    rendező: Dan Curtis

Tartalom

Mary és Leasly az ország különböző részén élnek, ám mégis hasonló víziók, álmok gyötrik őket, és nagyon félnek. Egy véletlen során mindketten Dr. Neal Chase pszichológus páciensei lesznek. Az orvos regresszív hipnózissal próbál segíteni rajtuk, hogy feltárja tudat alatti énjüket, s azt, amit kitörölt emlékezetük. A vizsgálat során kiderül, hogy kicsi, szürke, nagy szemű emberek végeztek rajtuk kísérleteket. Nemcsak az orvosnak, de Mary és Leasly környezetének is nehéz elfogadni a hallottakat… Mary kisfiát is elviszik az idegenek, s ekkor Dr. Chase úgy dönt, hogy elutazik Coloradóba, látni és hallani akarja a történteket. Egyre világosabb számára, hogy túl sok az egybeesés és a véletlen, hinnie kell! Közben Leasly-vel is szomorú dolog történik. Megtermékenyítik, majd elveszik tőle élő magzatát. Dr. Chase megpróbál nyilvános fórumot találni eredményeinek, de csak megvetést kap, elszigetelődik. Még a NASA is megfenyegeti, csak akkor folytathatja kutatásait, s kap meg minden segítséget és információt, ha csatlakozik egy titkos társaságához, de hallgat, tagad és hazudik a nyilvánosság előtt."

nos, várok mindenkit, mert nekem abban kéne segítség, hogy valahonnan előkerítsem a filmet! ha kell, fizetek is érte, vagy csere-bere dolog, nekem mind1. csak segítsetek!
    mégegyszer: [email protected] az msn címem. ha mailt akartok írni, akkor azt a [email protected] tegyétek meg.
    öm, apropó,van 1-2 igen-igen ritka ufo felvételem, amit értékelnétek...
    Chao!