298
by OPM
  • Vlala #177
    én is, úgysincs jobb dolgom...
    vígjátéknak jó lesz.
  • Inquisitor
    Húha. Van most 1-2 skizó ismerősöm, és rém ismerős ez a fogalmazási stílús :)
  • flashX
    Én mindenesetre mgnézem.
  • Vlala #174
    erz ugyebár megmagyaráz egy csomó rejtélyt, piramisok, Stonehenge, bermuda-háromszög, sőt, ha a torinói leplet megnézed, abból is ki lehet hozni egy magas szőke arcvonásat. És az ember boldog, mint a múltban Isten jelenlététől volt, végre van miben hinnie, "Vigyetek magatokkal" feliratokat fest a háztetőre, és ez ugye teljesen normális dolog.

Tichinde: az ember nem lejött a fáról, hanem az ufó hozta le. Te még nem tudtad? (Egyébként az ember NEM a majomtól származik, hanem egy közös őstől. Bioszról ennyit.
    A saját szemeddel láttad a Men in Blacket, hányszor kell még megnézned, hogy elhidd?

Egyébként sorra kihúzod az istenek létezését logikai hibára alapozva, miközben szentül hiszed, hogy a nagy szemű szürkék a kerek űrhajójukban egyszer eljönnek látogatóba. Szép.

Vegeta: arra értettem, kösz, hogy enyire hülyének nézel. Jólesik.
  • Vlala #173
    hm. Újabb találgatás, úgy kellett ez nekünk, mint a Hunyadiaknak a pestisjárvány.
    Kitalálom: Tulajdonképpen az űrből jöttünk, a Föld csak ideiglenes lakhely, a nagy csillagháború után űrhajótöröttek kerestek menedéket bolygónkon. Az ő kései leszármazottai vagyunk, és ez magyarázza, hogy a kis szürkék huanoidok, ill. tulajdonképpen mi vagyunk kis szürkeoidok :-)
  • flashX
    National Geographic Channel-en lesz, és a más szemszög alatt azt értem, hogy nem pontosan a hiányzó láncszemet keresik, hanem úgy tekintenek az emberre, mint egy nagyon átlagos fajra a sok közül, mert más lények létezésére keresnek bizonyítékot, amik közül valószínűleg csak az ember maradt fenn. Ezek a más fajok lesznek az óriások, törpék, stb...
    Szerintem elég érdekes lesz.
    Sajnos én sem tudok róla. :(
  • Tichinde
    milyen csatorna is az pontosan? mivel nekem áldozatokat kellett hoznom: vagy net otthonra, vagy kábeltévé. hát én a netet választottam. jobban tudok szórakozni vele, mint a kábellel...
    de milyen csatornán, és hogy érted, hogy "más szemszögből"?
    egyébként köszönöm az infőt. te sem tudsz semmit a támadókról???:(
    Tichinde.
  • flashX
    Hmmm....
    NGO-n azt hiszem március 20-tól indul egy sorozat ami más szemszögből közelíti meg az emberi evolúciót.
  • Tichinde
    igazad van, van egy csomó minden, amit nem látsz, mégis igaziak, léteznek: elektrohullám, mágnesesség, protonok, elektronok, neutronok, stb stb...bacik...
    akkor azok is csak kitalációk, ugye?
    én mondom: sokkalta reálisabbnak látom a földönkívüli intelligencia létezését, minthogy imádkozzak buddhához, istenhez, jehova, stb stb...
    buddha: egy 300 kilós haspók hebeg-habog nekünk az önfegyelemről.
    vagy isten: büszke lehet magára, mindent megtiltott nekünk. szarnunk szabad még, vagy azt is tiltja valamelyik "isteni" rendelet? büszke lehet magára a sok szandálas mikulással mellette...
    jehova: na ez meg pont az ufók létezését támasztja alá: jön egy űrhajó, mikor a föld felrobban/itt a világvége, ami elviszi a híveket, akik örülnek...csak éppen ugye ezt az istenek csinálják!!!
    nane....
    nem istenek az idegenek, meg semmi más. lélegző, eszes lények ők is. csak éppen a szűk látáskörű emberek azt mondják: istenek.
    gyűlölöm az ilyet, mert nem látják a lényeget.
    nézd már meg az evolúciót: az ember, és a majom között nincs rendes kapcsolat. hiányzik jónéhány láncszem...azok hol vannak?
    nem tudod értelmes tényekkel alátámasztani az evolúciós elméletet sem, sem az isteni teremtést.
    szval: az én elvem: megalapozott. a tiéd: alaptalan, pontatlan, helytelen.
  • _Vegeta_
    Nagyon szivesen, bar nem ertem pontosan mit kellene mekkoszonni. :))
  • Vlala #167
    Kösz a bizalmat :-)
  • _Vegeta_
    Aszittem komolyan beszelunk. :)
  • Vlala #165
    Vegyél komolyan, amikor kint van a smiley az üzi végén...
  • mikike
    levegőt nem látjátok, akkor az sincs igaz?
  • _Vegeta_
    Rossz gondolatmenet, eleve teves alap. Nehogymá azert higgy vmibe (ufo,isten,vampir,kispista) mer lattal rola filmet.
  • Vlala #162
    Én addig nem hiszek sem a vámpírokban, sem az ufóban, amíg az ufós filmekben nem lesznek vámpírok, a vámpíros filmekben pedig nem lesznek ufók.
    (lehet, hogy ez egy kis magyarázatra szorul)
    Nézz meg egy filmet, az autós filmekben van csókolózás, a csókolózós filmekben van autó. Tehát ezt a kettőt kipipálhatjuk, ezt az is alátámasztja, hogy mindkettőt próbáltam már. :-)
  • Tichinde
    ezt meg hogy érted?hm?
  • _Vegeta_
    Jajaja, ugylatom te is tudsz vmit. :D
  • Tichinde
    mondta valaki egy szóval is?
    én biztos nem.
    na, valaki ad végre valami támpontot a "nyomozásomhoz"?
  • Loál János #158
    Vámpírok viszont vannak, mi? :)
  • _Vegeta_
    Szepen beszelsz, de ezis csak egy velemeny. En "megmondom a frankot" nemhiszem egyiketse, se isten se foldonkivuli elet. :)
  • Tichinde
    értem.
    nos, ha vége a vitának, ok, engem nem érdekel.
    de megköszönném, ha a haverodnak meglenne az a film. fizetek is érte.
  • Vlala #155
    Off vége, vétel.
  • Vlala #154
    A filmet talán láttam havernál, ő ilyen nagy ufórajongó... állandóan az eget nézi, a múltkor is nekiment a tűzcsapnak. :-)
    Cserébe, ha megvan a Jézus élete, azt kérném :-)

a "megmondomafrankót" dumát félreértetted, ez nem a frankó, csak az én véleményem.
    De szerinted a kis zöldeknek vagy a magas szőkéknek (felemás cipőben... Pierre Richard földönkívüli!!!) kösdzönheted, hogy ilyen gyermekkor után interneten nyomod a szöveget és itt tartasz? Jó, hidd.
    Egész érdekes a felvetésed. Most már csak az a kérdés, hogy Isten.e a földönkívüli, vagy a földönkívülieket nézzük istennek.
    "Mi ufónk, ki vagy a mennyekben"
    A magas szőkéket különben ismerem, mindennap látok párat. Holdjáró cipőben járnak, és tényleg el vannak szállva.
    Isten létét a biológiával megcáfolni - mit gondolsz, ki csinálta a bioszt meg a fizikát? ő a rendszergazda, rá nem vonatkoznak a user-korlátok.
    különben meg, minek veszekedünk itt két, nagyon hasonló tévhiten? Megmutattad a párhuzamot, de mindketten tévedünk,. Egy filmben láttam, hogy egy számítógépes progeram vagyok, és futkosó zöld számokból állok. Éljen a 10010100!
  • Tichinde
    Na, kezdjük az alapoknál.
    Én eléggé $z@r körülmények közt nőttem fel. a környezetemben ilyet még nem hallottam, mint az én story-m. ha létezne isten, sátán, stb stb marhaság, akkor isten gondolom megsegített volna, amikor 5 évesen húztam az anyámat az utcán, a sátán meg elcsábított volna, amikor dühömben sírokat rúgtam szét acélbetétes bakancsal.
    és mivel sokkalta több bizonyítékot látok az ufo-k létezésére, mint az istenére, meg stb baromságokra, ezért szerintem: had gondoljak azt, amit én akarok. amíg én nem ugatok bele abba, amit te csinálsz, vagy gondolsz, addig légy oly szíves, és kímélj meg a "megmondomafrankót" szövegedtől, rendben?
    egyébként nem tudom, a földönkívüli intelligenciával kísérleteznek, vagy istennel próbálnak kapcsolatot teremteni az 51-es körzetben?
    régen leszálltak ezen a bolygón, megcsináltak minket, kísérlet gyanánt. tanulmányozgatnak, figyelgetnek, néhanapján egyikünket-másikunkat megvizsgálják: merrefele haladunk, esetleg az ő másolatuk leszünk-e.
    amiért leszálltak régen a földönkívüliek ezen a bolygón, azzal fizet az emberiség, hogy tudatlanságban él. gondolkozz már egy kicsit: miben hiszel te? isten, buddha, valhalla, jehova? normális vagy te?
    egyébként jehova meg pont az ufo-k létezését támasztja alá. az istenes story-kat, meg hasonlókat (pl biblia) ha megfigyeled, akkor az egész a mai dolgokat írja le, csak kódolt formában. olvasd már el mai nyelvezetben pl a kis jézus születésének a story-ját:
    józan paraszti ésszel: 3, akkori nagy ranggal bíró férfi lát egy azonosítattlan repülő tárgyat az égen, ami (feltehetően) az adott kor hiányosságai miatt: csillagnak néznek. a "csillag" útmutatóként funkcionál, és egy adott pontra vezényli a három férfit. azok követik, amerre megy a csillag, majd megérkeztükkor rátalálnak a jász-ól-ra. bennt találnak egy férfit, egy nőt, és egy frissen született kisfiút: "jézust".
    namost a történet többi momentumát nézve: mi a neve máriának, hogy emlegeti mindenki? "...szűz mária, mindenek szent anyja...". nos, kérdem én: hogy esett teherbe, ha:
    1.- szűz.
    2.- nem csinálta fel a pali
    3.- érintetlen volt?
    ezt rakd össze.
    ja, a lényeg: hasonlítsd össze jézust egy földönkívüli fajjal: a magas szőkékkel. feltünő-mód hasonlóságot fogsz felfedezni, annyi külömbséggel, hogy jézusnak szakálla volt, ami az adott korban, az adott vallásban, és az adott feltételek mellett érthető is.
    nos, véleményem szerint isten, meg egyebek a primitív ember fohásza. egy csőlátású ember hisz istenben. valaki lát egy ufo-t, és azt mondja: isteni jel! akkor mindenki egyből: isteni jel! de csak mert egy barom félrenézte a helyzetet.
    nem azt mondom, hogy mindenkinek tudják a nevét, meg kifejezetten "kiválasztottakat" visznek el, de az elvem alapozott, és tényeken fekszik.
    a filmre visszatérve: imádom azt a filmet, és a legjobb szerintem ebben a témában. egyáltalán nem "gumimaszkos, kesztyűs idegenek" hanem rendesen kimunkált, profi szintre megcsinált film. ha olyat tudnál te csinálni, meghajolnék előtted, Lali-királyom.
    jótanács, meg alternatív lehetőség? a tudatlanságod által keltődött indulataidat rám akarod kenni, és egy fedő-story-val palástolod primitivitásodat.
    nos, mivel eléggé sok mindent megtapasztaltam, így 27 éves fejjel, ezért azt mondom, hogy: igen, sokkalta elképzelhetőbbnek tartom azt, hogy élnek a földön kívül értelmes, űrutazásra is képes lények, akik megalkottak minket, és mi vagyunk...a kísérletük. mi, emberek. ha a tényeket néznéd, és nem álmokba kapaszkodnál (pl isten létezik! stb stb) akkor látnád a lényeget. aki hisz istenben, az gyáva, gyenge ember, mert nem tud megállni a saját lábán az életben maradáshoz. komolyan elhiszed, hogy élni fogsz a halálod után, és kis, szandálos mikulások fognak örömtáncot járni melletted? térj már észhez! amit én mondok, az puszta tény! amit te: találgatás.
    a többieknek intézve: mindenki másnak mondanám: SEGÍTSETEK MEGSZEREZNI A "Támadók(1992)" c. FILMET! AMI KELL CSERÉBE, AZT ADOM!(na persze a megengedhető határokon belül...:D
    Adios, amigos!:D
  • Vlala #152
    sőt, nem is jótanács, csak egy alternatív lehetőség, amelynek kb. annyi logikai alapja van, mint az UFO-knak.
  • Vlala #151
    csak egy jótanács volt, egy vélemény, nem kötelező megfogadni.
  • Loál János #150
    Hagy döntse már el, miben hisz, miért akarod ráerőltetni a saját gondolataidat?
  • Vlala #149
    "Szürke, nagy szemű emberek" uncsi a téma. Minden húszfilléres filmben így néz ki a földönkívüli, kivéve az Úr az Űrből-t. Ez nekem azt mondja, hogy mi, emberek, képtelenek vagyunk elvonatkoztatni saját testünk vélt tökéletességétől, és azt hisszük, csak hozzánk hasonló formában létezhet értelmes életforma. Talán még az Űrgammák fénylényei voltak a legnagyobb dobás ilyen témában (már amit láttam), de azt a sorozaot is eléggé elba...rontották a perfekt magyarsággal beszélő, Sörös Sándorra és Szombathy Gyulára a megtévesztésig hasonlító űrlényekkel.
    Az igazság az, hogy tuti, hogy létezhet a földön kívül is élet, viszont nagyon kicsi a valószínűsége, hogy
    - éppen most;
    - emberi agy számára észlelhető (méret, idő, halmazállapot);
    - éppen ide jönnek embereket mágnesezni;
    - és észre is vesszük őket.
    Inkább higyj Istenben, őt már többen látták, és valahogy csak ide kellett születnünk a földre... vagy Te elhiszed, hogy kettes szintű majom vagy?
  • Tichinde
    remélem találok itt értelmes embert.
    Nos, én sokkal többre tartom a földönkívüli intelligencia létezésének a tényét, mint pl istent, sátánt, stb stb.
    épp ezért kérnék segítséget.
    az msn címem: [email protected] . ide várnék olyan beszélgető-partnert/eket, aki(k) láttá(K) a következő filmet:

"Cím: Intruderek - Egy új faj születik
    Eredeti cím: Intruders
    Műfaj: sci-fi
    Ország: amerikai
    Gyártási év: 1992
    Hossz: 160 perc
    Szereplő(k):
    Ben Vereen
    Daphne Ashbrook
    Mare Winningham
    Richard Crenna
    Susan Blakely
    Stáb:
    rendező: Dan Curtis

Tartalom

Mary és Leasly az ország különböző részén élnek, ám mégis hasonló víziók, álmok gyötrik őket, és nagyon félnek. Egy véletlen során mindketten Dr. Neal Chase pszichológus páciensei lesznek. Az orvos regresszív hipnózissal próbál segíteni rajtuk, hogy feltárja tudat alatti énjüket, s azt, amit kitörölt emlékezetük. A vizsgálat során kiderül, hogy kicsi, szürke, nagy szemű emberek végeztek rajtuk kísérleteket. Nemcsak az orvosnak, de Mary és Leasly környezetének is nehéz elfogadni a hallottakat… Mary kisfiát is elviszik az idegenek, s ekkor Dr. Chase úgy dönt, hogy elutazik Coloradóba, látni és hallani akarja a történteket. Egyre világosabb számára, hogy túl sok az egybeesés és a véletlen, hinnie kell! Közben Leasly-vel is szomorú dolog történik. Megtermékenyítik, majd elveszik tőle élő magzatát. Dr. Chase megpróbál nyilvános fórumot találni eredményeinek, de csak megvetést kap, elszigetelődik. Még a NASA is megfenyegeti, csak akkor folytathatja kutatásait, s kap meg minden segítséget és információt, ha csatlakozik egy titkos társaságához, de hallgat, tagad és hazudik a nyilvánosság előtt."

nos, várok mindenkit, mert nekem abban kéne segítség, hogy valahonnan előkerítsem a filmet! ha kell, fizetek is érte, vagy csere-bere dolog, nekem mind1. csak segítsetek!
    mégegyszer: [email protected] az msn címem. ha mailt akartok írni, akkor azt a [email protected] tegyétek meg.
    öm, apropó,van 1-2 igen-igen ritka ufo felvételem, amit értékelnétek...
    Chao!
  • akyyy
    az csak egy kis ingyen reklám Nyeheheehe
  • OPM
    és mi köze van a te honlapodnak meg baumgartnernek az UFO-s videók -hoz?
  • akyyy
    hát kábé a lenti összes hozzászólás negyede
  • OPM

ki mondta, hogy kellenek?!?
  • Tuvok #143
    fele úgy működik is
  • akyyy
    Ha annyira kellenek ufos linkek, akkor nesze:
    213
    213
    13

213
    213
    213
    213

213
    213
    és néhány magyar
    213
    213
    detektor jee
    213
    213
    213

213
    213
    213
  • Besz
    Itt vannak ufo-s videók! Én még nem néztem meg őket, most éppen mást töltök, de később megnézem. Elvileg azok.
    ufo_movies
    Nézzétek meg!
  • Tuvok #140
    Nézd csak ezt meg !
    Amúgy én ilyesmiket láttam, csak főleg kör és delta alakzatban .
  • steweee
    se nem vagyok vallásos, se ufóhívő, de én is láttam már néhányszor megmagyarázhatatlan dolgot az égbolton, ráadásul nem is egyedül.tiszta csillagos égbolton a távolban egy világító fényes kis pont, bár a távolságot ilyenkor elég nehéz megítélni, de mindenképpen távol volt, inkább nagyon távol.egyenletes mozgással haladt egy irányban, majd lelassult, és hirtelen elkeztedd cikázni az égbolton óriási távolságokat megtéve, de jobbra balra fel le! tudomásom szerint nincs földi építésű légijármű ami tudna ilyen sebességgel így mozogni. a ruszkiknak és az amerikaiaknak is voltak már a 70-es évekre olyan futurisztikus alakú kísérleti repülőik, amik azt a benyomást keltették, hogy nem földi eredetűek, szerintem az aerodinamikai teszteken kívül a fő célja ezeknek az ellenséges nagyhatalom megtévesztése lehetett, azt a látszatot keltve hogy a másik fél lepaktált a földönkívüliekkel, és micsoda technikai fölényre tehetett ezáltal szert. nos ma már az akkor véresen komoly dolgokat megmosolyogjuk, de visszatérve amit említettem, és kétszer is volt ilyen az életemben amire tisztán emléxem, szerintem ilyen sebességre és irányváltoztatásra egyetlen földi repülő sem képes! találkozott már vki hasonlóval?
  • Tuvok #137
    na fasza, mindenki elcsórja az infósound ötletem :()

el tudod képzelni abból, amit reagáltam rá ? :)