UFO-s videók!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ki mondta, hogy kellenek?!?
ufo_movies
Nézzétek meg!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
el tudod képzelni abból, amit reagáltam rá ? :)
amúgy mi volt a 118-as hozzászólás?
ftp-re tegyél mp3-at, onnan linkeld be, 100 kbyite-nál lehetõleg ne legyen nagyobb
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tuvok azért már régebbi darab a fórumon :)

:DDDDDD
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
egyenes irányban lassan, egyenletesen mozgó világító tárgyat.
Az valószínûleg mûhold lehetett.
Sokan azokat is UFO -nak hiszik.
De én láttam olyat, hogy szép lassan ment az égen egy olyan fénylõ pont.
Aztán egyszer csak begyorsított, és egyre gyorsabb lett...
majd eltûnt a láthatáron.
Vajon mi volt?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Holnap várjuk a képeket!
de most voltam balcsin és kifeküdtem a szabad ég alá nézni a csillagokat,persze nyomtam közbe jópár fotót és azokon is voltak furcsa dolgok,bár még csak a fotómasina lcd-jén láttam õket. holnap este felteszem ide...
Helikoffer ki van zárva mert akkor feltûnt volna mindenkinek, meg nekem is, már csak a zaja miatt is.
Bogár? Lehetséges, de míg ezen a HÉT képen (egymást követõen) felbukkan egy-két azonosítatlan tárgy, a többi 32-n, ami ugyanott készült, semmi nem volt az égen.
Mindenesetre félek énis hogy jönnek értem miután a nép elé szórtam a képeket.. ;)
Amúgy a templommal szembe laksz? Fotózz le egy temetést is:)
/ az egyik, 1,92megás képet.. de legalább messzirõl is igen jól kivehetõ, minõségi kép. Ha nem elégedtek meg azzal a képpel, akkor feltöltök még egy párat, úgyse az a legjobb, amit éppen töltök fel :)
De akár repcsiket is fotózhatsz.
Képek hol vannak?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Enis probalkoztam ilyesmivel, de a gepem gyenge hozza. :(