Nascar 2002
  • zacsko
    #37
    Az imént én is kipróbáltam a játékot, de nálam is néha erősen beszaggat. Elsa Gladiac GTS 900-as cerkával. A grafikája egyáltalán nem olyan hu de király hogy indokolt legyen a szaggatás.

    Egyébként az tetszik, hogy viszonylag könnyen irányíthatóak az autók, nincs olyan hogy picit hozzáérek az ellenfélhez és már pörgök is, de azért a túl erős lökést már kicsúszással bünteti a program.

    Ami viszont nem tetszik az a törés, maxra állítva is alig törnek az atók. Emlékszem asszem a Nascar 95 -ben szórakoztunk azzal hogy frontális ütközéseket csináltunk és brutálisan össze lehetett törni a többieket ezernyi törmelék hullot a betonra. Ráadásul akkor be lehetett állítani, hogy csak a többiek sérüljenek mi nem, így aztán jól le lehetett amortizálni az egész mezőnyt.

    Most is kipróbáltam, de nagyon nem realisztikus, hogy 180 mph val nekimegyek a szemből jövőnek, és neki csak egy picit felnyomódik a motorháztető és kész, néha még olyan is van hogy simán továbbmegy egy ilyen ütközés után.
    A replay viszont tetszik, mert nagyon lassan lehet visszajátszani, nagyon élvezetes visszanézni a tömegkarambolokat.

    Ok tudom, ez nem carmageddon, de szerintem sokunkban ott lapul a kisördög (bennem biztosan:) és néha jól esik egy kicsit szembe fordulni a forgalommal:))