Nascar 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haha! Championship első állomását (DAYTONA) 26.-ik helyről megnyertem!!! Igaz, volt egy pár sárga zászlós kör is, de akkor is! Ez tök jó!!
Mellesleg a boxkiállásnál kereket cseréltek, és KIKALAPÁLTÁK A KASZTNIT!!!
PEACE
Mellesleg a boxkiállásnál kereket cseréltek, és KIKALAPÁLTÁK A KASZTNIT!!!
PEACE
Naja!
De legalább lekaphatnák az egészet, hogy az ablakon kilássak!
De legalább lekaphatnák az egészet, hogy az ablakon kilássak!
mit vársz hogy kalapácccsal visszaformálják?:-)
NA KÉREM! Tegnap este 7h-körül felraktam a progit, hogy megnézzem milyen, aztán - gondoltam - megyek BL meccset nézni a SPORT1-en.
DE sajnos ANNYIRA BEJÖTT A JÁTÉK, hogy éjfél körül eszméltem fel belőle.
A Paint Shop nagyon fasza (nálam tökéletes), a sárga jelzés naggggyon szuppa. Egyszóval --> RULLLA!!!
Egy kérdés: Amikor kiállok a boxba, akkor az emberkék maguk oldják meg a kerékcserét, vagy külön parancsra(F2-F8).
Pl. összetörtem kicsit a járgányt (felgyűrődött a motorháztető😉, de hiába álltam a boxba, nem csinálták meg!
PEACE
DE sajnos ANNYIRA BEJÖTT A JÁTÉK, hogy éjfél körül eszméltem fel belőle.
A Paint Shop nagyon fasza (nálam tökéletes), a sárga jelzés naggggyon szuppa. Egyszóval --> RULLLA!!!
Egy kérdés: Amikor kiállok a boxba, akkor az emberkék maguk oldják meg a kerékcserét, vagy külön parancsra(F2-F8).
Pl. összetörtem kicsit a járgányt (felgyűrődött a motorháztető😉, de hiába álltam a boxba, nem csinálták meg!
PEACE

amikor választod a pályát ott van a pálya beállítás..ott lehet a távot időjárást, vezetési módot/arcade simu/ és a törést állítani
Amúgy fasza game
Amúgy fasza game
Közben feltettem újra az oprendszert és megy 1280-ban folyamatosan,de nemtudom hogyan lehet a frame-t kiiratni vele.
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
RAF2-RAL2-RAS2-RAX2-6667
Ja, az szerintem sem reális. Mindegy, ha nem jön össze nyugtasson az a gondolat, hogy nem maradtál le semmiről 😊
Riszpekk
ha valakinek van ötlete ossza meg velem,mert szerintem lehetetlen,hogy ekkora gépigénye lenne
Hihi, ezt nem próbáltam, ugyanis 10 perc után uninstall. SZép szép, de igazi Nascar verseny csak a Nascar Heat-ben volt.....
Riszpekk
az érdekes az ,hogy a demo nekem is megy install után elsőre 1280-ben is.
A gép következő újraindítása után már az alulirtakat produkálja
A gép következő újraindítása után már az alulirtakat produkálja
WinME, TB 1200/200, KyroII, 384 MB RAM
Csak a demo-t próbáltam 1024 (16 vagy 32 nem tom, a Kyro-nál majdnem mindegy) de egy riccenés nem volt.
Sőt, lehet hogy ez még XP alatt volt.
Csak a demo-t próbáltam 1024 (16 vagy 32 nem tom, a Kyro-nál majdnem mindegy) de egy riccenés nem volt.
Sőt, lehet hogy ez még XP alatt volt.
Riszpekk
úgylátom ez az első olyan program,amit sikerült annyira elrontani,mesterségesen ,hogy szükség legyen egy Gf4-re a futtatásához.
Gratulálok !
Gratulálok !
eddig semmi gondom nemvolt win2k-val játékra.
3d mark is ugyan annyit nyomott...
3d mark is ugyan annyit nyomott...
Hi All!
Megszereztem a Nascar 2002-őt.
Valami nincs rendben velem ,mert a P3-1000-es Cpu ,Asus V8200 GF3 ,512-rammal 1024-ben 16bitben játszhatatlanul szar :-(
A nascar 4 még 1600 ban is jobban megy ennél.
21.83-as Dentonátorral próbálom most,de próbáltam már a legújabb beta és a 23.11-essel is,bár a readme az utóbbit nem ajánlja.
Az oprendszerem Win2000
Szerintetek mitől lehet ez ?
Megszereztem a Nascar 2002-őt.
Valami nincs rendben velem ,mert a P3-1000-es Cpu ,Asus V8200 GF3 ,512-rammal 1024-ben 16bitben játszhatatlanul szar :-(
A nascar 4 még 1600 ban is jobban megy ennél.
21.83-as Dentonátorral próbálom most,de próbáltam már a legújabb beta és a 23.11-essel is,bár a readme az utóbbit nem ajánlja.
Az oprendszerem Win2000
Szerintetek mitől lehet ez ?