hm...a hl engine az q1 re epul, azert ilyen nepszeru. MERT sokkal jobb az iranyitas, mint a tobbie... valahogy a q3 engines cuccok nem olyan dinamiksak, mint amihez a q1-en felnott nemzedek szokott... talan meg az UT nel volt hasonlo "rohanas", csak azok a babfigura mozgasok voltak egy kicsit kiabranditoak...:)
mas, nem olyan szar ez, csak van nehany nagyon statikus palya, ertem, szarul van megtervezve...haz, palmak a diszletraktarbol, es kesz a "ww2 afrika korps fohadiszallas".
dejazert destroyed village, vagya hidas palya, meg egy csomo, szerintem el van talalva..
meghat a fronton ne is szamits szep szines fenyekre, egy szarra lott varosban....:) majd a jovo evezredben egy urbazison....esetleg egy akkori haboru talan szinesebb lesz.
egyebkent nem ertem mi a gondod ezzel a grafikaval? AMIRE kitalaltak, arra jo, es amiket mondtal, abban igazad van, sokkal realisztikusabb volt a SOF ban levo serules modell... amit vegkepp nem ertek, es ezert idegesit, hogy "habezzegenterveztemvolnaajatekokatakkorsokkaljobblenne", MIERT NEM RAKNAK BELE BOTOKAT????
pl. omaha: lelojjuk a gepagyusokat, es responolnak ot masodperc mulva oda: ertesd: haboru van, sok nemet katonabacsi maszkal fent, johogy mennek loni az ures gepagyuval.
igenam, de miert nem attakolnak meg a tobbi kollegak is fent? "hans, ez a kis tokmag szorakozik itt velunk? pikk-pakk!"
miert kell elore tudnom, hogy igen, ebben a sarokban balra lesz ketto, jobbra egy hattal...
miert nem maszkalnak ossze vissza a bazison?
az eddigi legjobb ilyen tipusu reszt abban a scifi horror jatekban lattam jaj nem ugrik be a neve.... Looking Glass ek csinaltak! a masodik resze...:)
ott telleg be lehetett szarni, amikor megszolalt a riaszto...:) ja es NEM LEHETETT TUDNI, HOGY HONAN FOGNAK TAMADNI!!!!
nahat ezert is jaccok en inkabb addig multiban, ha tehetem ezzel a jatekkal...az a resze szerintem eleg jolett.