Medal of Honor: Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OliApa
Ha valaki most kíván új egeret beszerezni, ajánlanám neki a Logitech I-Feel MouseMan dögöt. Iszonyatos, ebben a játékban! Érezni a lövést az egéren, a sérüléseket és a golyók becsapódását a testbe, persze más-más effekttel. Ha az i-feel force erősre van állítva, a célzáskor még rátesz egy kis mechanikai elmozdulást a program célkeresztmozgására. Nagyon jó. Az egér otikai, fény és ergonomiai dizájnos, és 12 e HUF, tehát egy átlagos opti egér ára. Megéri.
Vidam
es szerintem eleg valtozatosak a palyak..pl, a cs stilusus jatekmenet...a korokre osztott jatek...

pl. a hunt palyan nagyon jo kis barrikad harcok alakulhatnak ki, es telleg ryan, amikor a kis apro emberkek bujkalnak fedezekbe a homalybaveszo tavolban...:) vagy a hidfo allas vedes, es felrobbantas...elegge elkeseredtem, amikor szembesultem a feladattal: "nekunk ezt fel kell robbantani..." :)

ua, mint a cs, szabalyokat tekintve, es a tactical opsbol kiindulva...vagy vegre hajtom a parancsot, vagy megtisztitjuk a terepet...

es a masik fel nem tudja, hogy ezt kombinalni is lehet, elvonva a vedok figyelmet...:)

(jovolt hallani a szomszedkomak idegeskedeseit a lanpartyn, amikor egy tuzbarbajba belefeledkezve meghallottak a bomba ketyegeset...:)

a jatek halala az lehet, ha az emberek nem fognak teamelgetni, csak esznelkul jatszanak vele..abba telleg hamar bele lehet unni...de mi lett volna a csbol, ha megfeledkeztunk volna a jatek lenyegerol? a haborut nem EGY ember vivta, nyerte meg...

tessek jo sok klanba tomorulni, es jaccani szepen okosan! :)
Vidam
mar eppen mentem volna aludni, de vegig olvastam a kommenteket...

szoval realitas - nem a single missziora gondolok, amikor egy hasloves utan elkezd santikalni a bacsi...:)

szoval: omaha, multi, amcsik, nemetek, mondjuk 5-5 fos csapat...igen is baromi izgalmas es nagyon kell taktikazni, hogy egy jol beallt vedelmet be lehessen venni! es ez telleg meszarszek, de annak idejen egy geppuskafeszek megrohamozasa sem lehetett gyerekjatek, es hullottak mint a legyek, es nyilvan nem addig rohantak, hogy "majcsak elfogy egyszer aza loszer, azuristenit".

lenti kis bunkerek, ket ket emberrel, es egy fenti navigator sniperrel igen nehez az amcsik dolga...:) de van eselyuk siman nekik is....a fedezekbol is lehet granatot dobni, es ameddig kiugrabugralnak a nemet vedobacsik, addig kell somfordalni, es szethasitani a fejuket...

es itt a fegyvervalasztassal valasztassz magadnak karakterrt...omaha, vagy akarmi bazisaban, kozelharcban a sniper nem er semmit...egy "golyofogo" katona a smgjevel, vagy netalantan a geppuskajaval lekaszalja...

szoval mi is a kerdes? unalom? az ilyen njatekokat nem ffazni kell, hanem okos teamelesek tartjak eletben...q1 et is szivesen jatszanek barmikor, dm3 4vs4...ott is a taktika szamit.
szuper a játék!Bár a Wolfban szebbek a fegyverek és a hangjuk jobb(kivétel a sniperpuska).
Vidam
singleben a serulesek eleg irralisak...es nevetsegesek...en multiztam eloszor aztan single, es meglepo volt, hogy multiban NAGYON szamit, hogy hova losz, pl. egy smg vel tavolrol (..IGEN TAVOLROL! - a szerk.) fejre, elég egyket loves is, ha ugyesen celzol...singleben, meg belemegy a tar...:)

szoval a single resz, az az arcade, es aki ahhoz szokik, meglepetesben lesz resze a multi reszben.
amiket mondtal aggalykent, dikkma komam enis pont azert nem szivesen jatszom a single missziokat..
enis jobban szeretem egy jol iranyzott nyaklovessel bevegeztetni..:)
Vidam
mijer pattog felfele a celkereszt?
liquid
Ha jobban belegondolsz, a lövedék a valóságban is üt, csak itt az a bibi, hogy a játékban állva maradsz utánna (normál esetben ugyebár kampó)- szóval inkább a célzást nehezíti. Kicsit finomabbra kellett volna venni ezt az effektet, akkor jobb lenne.
Dikkma
A wolfban is leesik fejlövésre a satyesz, ebben is. Egyébként a sisak azért van, hogy megvédjen, gondolom csúszhat rajt a golyó ha az oldalát lövöd; frontális lövésnél meg ebben sem rázzák a fejüket, miután leesett a sityak.
Dikkma
A német beszéd olyan, amit ha nem csinálnak meg, fel sem raktam volna a játékot. Így sem tetszik IGAZÁN, de elmegy.
Számomra az idegesítő, és más hibát nem találtam az egészben, a sérüléskor jelentkező ugrabugra. Én betegesen csak fejest lövök, ha nem jön össze, akkor quick load (szerencsére csak tizedmásodpercekig tart a MOHAAban ) és baromi idegesítő, ESC-nyomásra ingerlő amikor a távcsövessel már az orrnyergen vagyok, és elkezdenek lőni. Erre aztán az én célkeresztem meg az egész kép felfelé pattog, és képtelenség lőni. Ez a gond ezzel a játékkal, és semmi más.
liquid
A MOH:AA jelenleg PC-n elérhető csak, valamikor az ősszel lesz belőle Xbox verzió.
PS2-őn is lesz MOH (MOH: Frontline), szintén FPS, illetve egy MOH: Flight Commander kódnevű repgépszim.
PSone-ra sajna már nem nagyon jelenik meg semmi, játsz a két elöző game-el.
liquid
Thnx :-)
(Mink exkollégák már csak tartsunk össze, mindjárt átnézek a HCG-re és dícsérlek egy kicsit én is, oké? :-))
Aborg
Huh! Te ott voltál?!? Azaz bocs hogy letegeztem kendet, nem lehet mai gyerek :)
liquid
(A Serious nagyon ott van szeren, én is azzzal csitungolok éppen)
liquid
Kösz. :-)
Amúgy teljesen nyugodt vagyok (bár elgépelni azért még sikerült "elsőször" meg "Nás"... most már mindegy :-))
Nem láttál te még engem idegesnek.. :-)
Dikkma
"a tizenöt játékost felvonultató DM összecsapások kábé húsz másodperc alatt torkollanak értelmetlen, rohangászós vérfürdőbe - de az valami kiba..., ühümm, szóval igen jól sikerült."

:)))

És még sok, zseniális fordulat a cikkben :)

A játék jó, de többet vártam tőle, a Wolfnál akkor is jobb. A gépigény olyan amilyen, de szerintem indokolatlanul magas!
Az AI tényleg elég scriptes de jó az :) !
ÉS tényleg elég MOH! Ghost Reconi magasságokba nem, de azért kicsit reálisabba emelkedni kellett volna szvsz. Bár most Serious Sam 2-zöm, inkább befogom :))
Liquid : easy, meg peace meg ilyenek.
liquid
Mélyen tisztelt Remedy kolléga (bár semmi közöd hozzá) nõvel legutóbb tegnap voltam, plusz elárulok még egy titkot: huszonsok évem alatt nem elsõször.
Ha valami nem tetszik, fogalmazd meg kultúráltan, öcsisajt, nem vagyok vevõ az ilyen sulinet-style beszólásokra.

Más: Igi, a "megyek oszt hent" nem szó szerint értendõ, ezzel azt próbáltam érzékeltetni, hogy a MOH megvalósításában közelebb áll a hagyományos FPS-ekhez, mint a OpFlash jellegû "háborús szimulációhoz". Természtesen futás közben nem lehet pontosan lõni, a hentelést inkább a géppuskákkal vagy fedezékbe vonoulva valósíthatod meg: ez pedig erõsen arcade feelinget ad néhol a MOH-nak.
Sephi
Vitathatatlan hogy eddig ez a legjobb FPS ebben a kategoriaban! Eszmeletlen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bala_
Van már hozzá "vérpeccs" is!:)))

Lehet ezzel legalább játszani? Vagy mit kell itt csinálni?
zplayer
mohaa_bemutato_07.jpg-tol>>
zplayer
A kepeket csak kicsiben lehet megtekinteni? :))
Laalee
700 as celeront lehet meg kapni?:) szerintem egyaltalan nem nagy ajanlott gepigenynek.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Én csak multiban próbáltam, a MOHA-t és nagyon tetszett amit tapasztaltam.
A RTCW-t single-ben és multiban is nyomtam, nálam a MOHA vezet összesítve, de nem sokkal.
Mighty_
Legyszives, próbálj meg fegyverrel a kezedben futni! Vagy tudod mit? Végy kézbe valami súlyt (5 és 10 kg között és futkározzál )
Ha nem lenne ennyire lelassítva, akkor ez is csak egy quake lenne...

Én már nagyon várom azt az FPS-t, amiben ezt is reálissá teszik.
Ne csak a fegyver súlyától függjön a sebességem, hanem attól is, hogy hol van (kézben, háton). Mennyi fegyver, lőszer van nálam, stb...

AnarchoiD
aki latta mostanabana a HBO -n az elitalakulat -ot (band of brothers) az lathatja mennyire hasonlo a feeling ;) ahogy pattognak a golyok, gellert kapnak ... kellemes ;)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.