Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
-
Legérdekesebb élményeim:
Egyik egy normális rémálomnak indult, repülőtéren voltam családommal, aztán hirtelen rajtunk kívűl mindenki zombi lett és ránktámadtak, ijesztő volt, de már nem sokra emlékszem ebből, arra viszont igen, hogy egy kis hajsza után elbújtunk, egy kocsiba ha jól emlékszem, a zombik felénk közeledtek és ekkor én máig se tudom hogy, de mintha felkeltem volna álmomban, és úgy irányítottam, hogy a zombik nem találnak meg elsétálnak mellettünk, és aztán nem emlékszem mi történt mert ez rég volt, de nem voltam ébren, és erre másnap emlékeztem.
A másik az, hogy a báttyámmal egy este ugyanazt álmodtuk, azis rémálom volt, és ezért meséltem bátyámnak, és kiderült hogy ugyanezt álmodta, gondoltam viccel velem, mert ilyen nem létezik, de láttam rajta később is hogy komolyan mondta.
Olyan is volt velem, hogy álmodtam valamit, egy normális álom volt, bár már nem nagyon emlékszem rá, aztán felkeltem, elkezdtem a napot stb. és később megint felkeltem és kiderült hogy azt is csak álmodtam. Ezek voltak a legfurább álommal kapcsolatos élményeim, de szerintem mindegyik érdekes. Mivel tegnap megnéztem énis az Inceptiont így elgondolkoztam az álmokon és ezért írtam le:)