Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • Anaid
    Hát példa lenne bőven, egy érdekesség:
    Lényeges megjegyeznem, hogy ez akkor történt, amikor volt egy fix hétvégi programom. Úgy volt, hogy utazni fogok valahova. Lényeges, hogy én totál abban a hiszemben voltam, hogy elutazom. Azon filóztam, hogy fog sikerülni a hétvégém. Ja, tényleg fekve, pihenve.A következő "álomképet" láttam bár nem aludtam: áll egy ember csípőre tett kézzel csak kontúrok, mintha az egész jelenetet két színnel megfestették volna se arcvonások, se egyebek, csak mint egy két színből megalkotott videórészlet, mellete a jobb oldalán egy függőleges osztopszerűség. Nem beszéltem erről senkinek. Eltelt másfél nap mégsem utaztam sehova, hanem itthon mentünk rokonokhoz. Egyszercsak azt látom, hogy áll velem szemben a tesóm csípőre tett kézzel és beszél, a jobb oldalánál meg ott van az ereszcsatornát tartó rúd, pont mint "álmomban"...Meg sem tudtam szólalni, csak hebegtem, de nem mondtam meg miért. Akkor már túl voltam jópár lehülyézésen, úgyhogy bölcsebbnek láttam hallgatnom. Hát, ha azt mondják, hogy ezt én szugeráltam be magamnak, akkor tévednek, mert én azt hittem, nem ott leszek abban az időpontban. Ha meg azt mondják, hogy becsapott az agyam akkor is tévednek, mert jobban megmutatta, hogy mi lesz, bár csak részletet, mint én akkor feltételeztem. A becsapás kicsit nem ilyen..
    Nagyon sokminden volt és nem ráhúzható egy kaptafára...
    Ha érdekel írhatok még ilyen meg hasonló példákat...Nekem ez is valóság volt. És valóságosabb volt a "hallucinációm", mint az elképzeléseim abban a pillanatban, hiszen én totál abban a tudatban voltam akkor, hogy elutazom. Na mindegy, de szerényen megkérdezném, mi valóságos és mi nem? Lehet így érthetőbb, miért tiltakoztam hevesen az ellen, hogy az ember agya becsapja az embert. Engem nem csapott be. Akkor sem és sok alkalommal nem. Nevezhetik paralízisnek, meg neurotikus problémának, de az én esetemben messze nem magyaráznak meg ezzel sok "élményt", más esetekben lehet, hogy igen.
    Na akkor lehet érdekes beszélgetés belőle, ha vannak egy ilyen beszélgetéshez itt partnerek. Én elfogadok olyan indoklást, amely megmagyarázza ezen tapasztalatokat a tudománytól. Sajnos még nem találtam olyat, ami pontosan leírná, mi történt, miért láttam a jövőmből képeket meg egyebeket. Egyszerűen nem szimpla fantazmagórikus hallucinációk voltak, úgyhogy a dolgok ilyen leegyszerűsített indoklását ahogy itteni zsargonnal szokták megfogalmazni nem kajálom be.