Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • Anaid
    "Ha valaki le tudja kezelni a tudattalan betörését az ő kis valós világába az lesz a vallásalapító a próféta a sámán, guru szentember stb, de ha valaki nem tudja az lesz a diagnosztizált skizofrén, és nagyságrendekkel több skizó van a világon, mint vallásalapító"
    Ugye ezt a két lehetőséget nem nekem vázoltad?! Skizi nem vagyok, az első verzió meg naon nem szeretnék lenni. Nem lehet csak egyszerűen "sokat tapasztalt embernek" lenni?
    A tudattalant a tudatalattira érted? Nos az fix, hogy a tudatalattink annyi infót raktározhat, vagy tud lehívni innen onnan, amibe lazán bele lehetne őrülni.
    Volt egyszer egy álmom, tényleg álom volt de igen szokatlan: egymás után képek villantak be csak önálló, sosem látott képek kb. 50-100 között. Megsaccolni is nehéz annyi volt. Ritkán emlékszem az álmaimra, de általában összefüggő sztorik voltak. Ez az egy különbözött. Mintha egymásután levetített összefüggéstelen diafilmkockák vetítődtek volna le álmomban a szemem előtt. Rengeteg kép és totál vegyesek. Nyugisak, szépek, csúnyák és ilyesztőek egyaránt. Egy valami volt közös a sok képben: mindegyiken általam ismeretlen emberek voltak...
    Én is olvastam képességfejlesztősdi nézetekről, sokkal nem értettem egyet. Van amit nem tartok sem hülyeségnek, sem értelmetlennek. Ott is szelektáltam, szelektálok most is. Ott is vannak dogmák az egyik kedvenc dolog amin kikattantam az volt, hogy akinek misszionárius réteg van az aurájában annak kell a legnehezebb utat bejárni, meg az, hogy a sárga színű glória a fej körül valamilyen szentséget vagy micsodát jelent. Ez már csak azért is hülyeség szerintem, mert nekem is van, mégsem vagyok se szent, se semmi ilyesmi. Na meg indigó is vagyok (állítólag), de ettől én csak szimplán embernek érzem magam, bár igen jók néha az intuícióim. Nos ott is vannak dogmák az tuti, de pl. a reikit, meg ilyen gyógyítási módszerek egy részét jónak tartom. Ott sem értek egyet mindennel amiket leírva olvastam, de én már csak ilyen vagyok: van amit elhiszek innen is onnan is, van amit meg nem hiszek el innen se meg onnan se...
    Kíváncsian várom a reakciókat. Az álmok nálam tényleg valóra váltak néha, de nem magas szinten, csak egy-egy ábra, amiket később tényleg láttam...Nem nagy kaland és meg is szűnt hála Istennek! marhára örülök neki, mert igen nem szerettem volna belekavarodni a múlt-jelen-jövő álombeli és valóságbeli hálójába. Jobb így, hogy már nincsenek ilyen álmaim...Ha ez azt jelenti, hogy a tudatalattimat győztem le, akkor örülök, hogy sikerült. Jó dolog az akaraterő.