Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • qetuol
    ó,én már rengeteget megtudtam előző életeimről!
    például 27-28-ig mezei csiperke voltam egy Róma melleti mezőn,
    1110-ben influenzavírus egy maja törzsfőnökben,
    1111-1677ig egy majomkenyérfa a kalahári sivatagban, ekkor láttam először beduinokat:). aztán betemetett a nagy dűne és megfulladtam:(
    1667-1811-ig galapagoson voltam mint teknős, az volt ám az élet, nyufi meg minden,
    1811-1902 ig egy japán leszbikus nő voltam és léggitár-készítőkeént tengettem az életemet okinawán, szép kort éltem meg, köszönhetően a jógának meg a taichi (egészségemre)-nek.
    1902-ben 3 hónapig egy vizilóban voltam mint magzat, de szegény anyám elvetélt amikor a nagy rohanásban az orvadászok elől,
    1902-től 1967ig egy német férfi voltam, amikor kitört a világháború, engem neveztek ki egy összpontosító tábor élére, valami asunticc, vagy mi volt, már nem emléxem pontosan... ezután menekülnöm kellet, mígnem egy orosz táborban ettek meg a többi lakók, mert már nagyon éhesek voltak, az is ilyen összpontosító tábor volt.
    a jelenlegi testemben nagyon jól érzem magam, remélem a következőkben koralként születek újjá, szeretnék látni csikóhalakat meg tengeri uborkákat.