Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • 2bUs
    Sziasztok !le szeretném irni egy eléggé hülye álmomat:

éppen valamilyen kiránduláson voltam az összes ismerősömmel akik közül mindíg csak egy személyt láttam,utána szóltak hogy a kórházban segíteni kéne lebuktatni a füveseket..(szegények) aztán adtak ránk fehér köpenyt még arra emlékszem ,hogy furcsáltam miért vagyok zokni nélkül papucsba..
    aztán össze vissza járkáltunk még egy kislányra is emlékszek akinek nagy fájdalmai voltak és az anyja ott sírt melette.Ezután jött egy orvos aki szólt hogy vizsgáljam meg a most érkezett súlyos beteget.Na ez úgy történt hogy a kezembe nyomott egy injekciós tűt amibe fél liter folyadék fért,a beteg teste le volt takrava és volt rajta 3 célkereszt,azt mondta a doki hogy mindíg a közepébe.Kb 5x beleszúrtam ,utána mondta hogy többet kéne és épp mikor szórtam megnyomta a fél literes flakont és az egész belefolyt az ember testébe.Ő meg csak röhögött hogy azért ne olyan sokat,én meg majdnem szívinfartust kaptam hogy megöltem egy embert.Ezután kaptama dokitol hálapénzt....amit a hawerom között elosztottam(bár nemtom hogykerült oda).Akkor gondoltam elmegyek wcre közben a folyoson ott állt sorban az összes ismerősöm.A wcben majdnem eltvéedtem mert nagyon hosszú volt teli kanyarral.Itt képszakadás és épp sétálok haweromal az utcán erre mondja hogy megy riverbe egy csajjal(disco,én utálom a discokat mindenki tudja) aztán odamegy egy bokorhoz és elővesz alóla egy szál jointot ami hasonlított ahoz amit tegnap tekertem.hát kb ennyi lett volna tudom nagy hülyeség de engem mélyen érintett :)