Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • Fehér Puma
    Nekem azóta volt egy tudatos álmom. Feküdtem az ágyon és a gondolataimba merültem, feljött néhány emlék, élethelyzeteket vizualizálgattam stb...egyszer csak annyit hallok ,hogy a szobába vmi zacskót csörgetnek elég intenzíven. Mondom mi a fene ez? Vagy álmodom vagy a valóságban csörgetnek vmit. Nagyobb valószínüséget adtam annak ,hogy álmodom de mondom inkább felkelek nehogy vki csináljon velem vmit amíg alszok. Mivel észre sem vettem ,hogy elaludtam így gondoltam nem vagyok olyan mély tudatszinten és ha egyszerűen megfordulok megnézni ,hogy van e vki a szobába akk az össze is fog jönni. Félig meddig kinyitottam a szemem (tovább nem tudtam mert levolt bénulva) és megpróbáltam megmozdulni. A látóterem arra mozdult amerre a testem is akartam mozdítani, de óriási erölködések után csak milimétereket mozdult. Mint ha 200 kilós lettem volna. Felismertem az állapotot melyről oly sokat lehet olvasni a neten. Amikoris a tudat megvan de a test bénult. Egy 5 perces erölködés után rendkivül nehezen felültem az ágyon. Teljesen kinyílt a szemem és azon kaptam magam ,hogy az ágyon fekszek. Az egész csak álom volt.