Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • VvD
    Nahh, most asszem én is írok ide. Reggel volt egy kis afférom a testelhagyással. :)
    Tudni kell, hogy régóta meditálgatok naponta 10-20 percet, hogy jobban érezzem magam, nyugodtabb legyek, stb. Szal már párszor éreztem hasonló érzést mikor nagyon mélyen meditáltam de azért meg sem közelítette a mai napot!

Reggel kelés után elkezdek fizikát tanulni, de sajna túlontúl unalmas volt és fájt is még a fejem a tegnap este után! :) Nahh.. gondoltam alszok még 1-t, úgysem fog ártani. Hamar elalszom, de vhogy furán tudatos voltam de jól esett nagyon, ilyen lebegő érzés volt. Aztán hírtelen vhogy úgy éreztem, hogy elkezd a testem nehezedni és úgy éreztem mintha az egész testem rá lenne kapcsolva a 220-ra. Mondom anyád, qrvára megrémültem. A szívem is elkezdett dobogni eléggé... Egyre roszabb és roszabb lett a helyzet, aztán hírtelen elvágták a zsinórt sztem elaludtam megint. Pár ms múlva megint ugyanezaz érzés, ekkor már teljesen a tudatomnál voltam és sejtettem, hogy mi történik. Úgyhogy engedtem és próbáltam nem megrémülni. Csak azt éreztem, hogy lebegek és hogy a testem felett vagyok. Aztán szépen lassan vhogy visszacsúsztam a testembe.. tudom hülye mefogalmazás, de tényleg így éreztem. 20 ms után már mozgatni is tudtam a tagjaimat. (Tényleg, addig nem is tudtam mozgatni semmimet.)
    Nahh... gyerekek, ez mi a faszom volt? :) Az elején úgy beszartam, ahogy az csak kell de mikor már nem féltem akkor tök jó és természetes érzés volt. Érdekes mód, "ébredés" után még 3 percig tök nyugis voltam, most meg már fosok, hogy mi volt ez. Nahh... tanács, javaslat? Szeretném megismerni és megtudni, hogy mi volt ez és hogyan müxik. :P