Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
-
Dodo55 #450 Velem is történtek elég érdekes dolgok.
Van egy dolog ami kb 20X történt meg, általában, amikor korán felkeltem, majd 15-30 perc fennlét után visszaaludtam. Azt éreztem, hogy semmimet nem tudom mozgatni, és amikor megpróbálom, olyan mintha megrázna az áram. Egyedül a szememet tudom kinyitni, és látom ami valójában ott van. Két féle képpen tudtam elérni, hogy vége legyen ennek a szar érzésnek: 1. valamimet hirtelen, nagyon erősen megpróbálok megmozdítani, 2: nem csinálok semmit, és 10 másodperc múlva elalszom. A másik nagyon rossz érzés, általában akkor szokott lenni amikor beteg vagyok. Egyszer el akartam ezt a rossz érzést mesélni a barátomnak, de nehéz volt elmagyarázni, de ő rájött miről beszélek, és szinte befejezte a magyarázatomat, majd mondta, hogy ő vele is volt ilyen. Elalvás előtt 10 perccel amikor sokáig nézek egy pontra a szemem mintha zoomolna, és ráközelíteni a dologra, vagy pedig fordítva, mintha feljebb állítanám a felbontást, és minden dolog kisebb lenne, a látótér kitágulna. Ezután elalszom, majd órákkal később arra ébredek, hogy valami nagy dolog, vagy valmi nagy szám, mellett összemennék, és nagyon rossz érzés. Egyszer olyan volt, hogy azt éreztem, hogy valami atom oldal írányba oda-vissza keresztülmegy a fejemen, miközben az ágyon felülve a falnak támaszkodok. Egyszer olyan is volt, hogy egy programban amit írtam be akartam rakni elemeket egy comboboxba(lenyitogatós lista) vezérlőelembe, és ezzel voltak gondjaim, és elalvás előtt azon gondolkoztam, hogy oldhatnám meg a problémát. Elaludtam. Később felébrettem, és láttam magam előtt 2 méteresbe a comboboxot, perceken keresztül, közben a rossz érzéssel, és tudtam, hogy ez már a valóság, nem álom de a combobox nem akart eltűnni. Tényleg a valóság volt, és amikor 100% biztos voltam benne, hogy valóság, csak akkor tűnt el a combobox.
Lehet ezeknek a dolgoknak köze a tudatos álomhoz, vagy a testelhagyáshoz? Semmi ilyesmivel nem próbálkoztam eddig, csak most tudtam meg ezeket a dolgokat itt, szóval nem akartam szándékosan semmi ilyesmit csinálni, ami esetleg a fenti dolgokat kiválthatja. Bár néha voltak olyan álmaim, amiben kicsit irányítani tudtam magam, főleg a végük felé. És amikor az atom rohangált, akkor úgy éreztem, hogy ülök, de közben feküdtem... Szóval lehet, hogy már véletlenül sikerült ilyesmiket csinálnom. Régebben olyan is volt, hogy azt álmodtam, hogy a régi iskolámban tanulok, ahová eléggé utáltam járni, és rájöttem, hogy ez csak álom lehet, mert én nem mennék oda vissza a valóságban soha, de akkor csak az volt a célom, hogy kijussak abból az álomból, és lehet, hogy mást is csinálhattam volna, ha nem akartam volna akkor felébredni...