***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Ezt neked kell eldöntened. Ha most veszel egy ilyen gépet, akkor jövő év elején valószinüleg már le fog az égboltból szálni a Dx10-es kártyák ára, addig meg kényelmesen, fél lábon is ki lehet húzni egy Gf7800GT-vel. :)
Ugyanakkor az év második felében már itthon is elérhetőek lesznek az új AMD foglalatra, az (A)M2-re épülő rendszerek, melyek már DDR2 memóriákat használnak. A fejlesztés szempontjából mindenképpen jobb egy ilyen gépre váltani, mivel az S939 és az S754 foglalat gyakorlatilag idén nyugdíjba vonul, és nem jönnek ki hozzá új procik.
Attól is függ amúgy, hogy milyen játékokkal akarsz játszani. Ha tervben van például a Crysis vagy az Unreal Tournament 2007, akkor szerintem mindenképpen újíts, igaz ezek a játékok az év második felében jönnek majd.
Személy szerint én a helyedben megvárnám az (A)M2 rendszereket, de persze ezzel kapcsolatban ott van a gikszer, hogy az új rendszerek sokszor még kisebb-nagyobb gyerekbetegségektől szoktak szenvedni, az S939 meg már egy letisztult, érett rendszer.
Csendben hozzátennék még egy dolgot - szerintem rakj két giga ramot az új gépedbe, ha még belefér.