Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha egy gama azt irja hogy 512ram
akkor tök mind1 hogy sd vagy ddr?
(nekem most sajna 256sd-m van :(( és felakarom vinni 512sdre vagy 1024re)
Én is inkább azt akartamírni, hogy egy kategória, mert az nvidia az 5700 ultrát hozta ki a 9600 XT ellenfelének. De a 9600 gyorsabb dx8-ban egy kicsit, dx9-ben meg nagyon. Opengl-ben viszont a másik jobb valamivel.
akkor ezekközött segits
Connect 3D ATI Radeon 9600 XT 128MB DDR TV +DVI Dobozos
vagy
InnoVision GeForce FX 5700 128MB TV-DVI - 2év garancia
ez már 5700 de mivel nem ultra ezért még mindég jobban megéri a Radeon?
Minimum beállítás---> talán elég a 700Mhz (AC3 nélkül).
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
InnoVision GeForce FX 5600 128 MB 8x AGP - 2év -ULTRA!
vagy
Connect 3D ATI Radeon 9600 XT 128MB DDR TV +DVI Dobozos
még mindig ezek között variálok
Sokkal több kakaó kell az ilyesminek, mint a szoftveres DVD lejátszáshoz. Amit most te leírtál, az a DVD minimuma..
Gigás proci minimum szerintem, 64MB-os karival...
Borg amit irt ''kicsit" más volt !

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Mondjuk meglepõ, hogy az nV-csúcs Quake3-ban (OpenGL!) 4xAA/8xAF-ben az elsõ mégis egy ATi kártya lett?
Ezen kívûl felhívnám a figyelmedet arra, hogy a képminõséget nem vizsgálták, ahogy a drivercsalásokat sem...
PS.: Ugye tudod, hogy a legújabb nV Forceware driverek már FarCry-t is "becserkészik" - FX kártyák alatt a PS2.0 meghívásokat simán PS1.1-esre cserélik. Szóval az állítólagosan Dx9-es kártyák egy Dx8.0-ás kártya minõségi szinvonalát képesek nyújta - de FPS, az aztán lesz dögivel...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Viszont ha WinXP-t raksz fel, azért ajánlott a 256MB ram, különösen komolyabb tömörítésû filmeknél...
Egy min. konfigot szeretnék összeállítani amit csak film nézésre használnék (dvd,dvix,xvid,vcd,svcd).
Ami szerintem kell: PII alaplap + sound, min. PII 600, 128MB SD RAM, AT fekvõ ház, DVD ROM, videokártya amiben nem vagyok biztos, hogy milyen kellene.
Mit szóltok hozzá?
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Szal eleg szar, kar, mert eleg fasza kis notebookban volt...
Amúgy 800x600, 32bit, 8xAF, 0xAA, minden maxom volt. És 1x nem akadt meg a játék, pedig említettem lent, hogy milyen konfigon játszottam.
Nekem egyáltalán nem akadt az 9600 pro-mon, úgy, hogy minden gfx effect maxon volt és 2xAA és 8xAF volt bekapcsolva (1024x768-ban). Csak a HotU-nál kezdett el rakoncátlankodni, mert ott már jóval több a poligonszám, de ez árnyékok csüszka középre helyezésével ott is megoldódott.
Nálam már 8500-ön sem akadt az eredeti NWN, pedig akkor még egy 1Ghz-es P!!! volt alatta!