ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Tom911
    Tudtam, hogy kár volt elmondani a véleményem mert csak a civakodás megy rajta pedig még azt is hozzátettem, hogy az ATI csak NÁLAM volt szar.

Az 5700as tényleg rossz példa volt de ha egyszer jobban ment mint a 9600asom akkor ez van, ettől függetlenül én is tudom, hogy az nv-nek is vannak hiányosággai sőt néhány szempontból rosszabb az ATInál.

Steweee igazad van nem vagyok teljesen profi a témában de elfogult sem mert adtam még egy esélyt az ATInak és nem sikerült neki a bizonyítás, azt tudom, hogy nekem olyan kártya nem kell amivel szarakodni kell, hogy egy játékkal játszani tudjak, a menüs példa pl a KOTOR-ra vonatkozott (elég sokáíg tartott mire kijavították igaz ez nem az ATI hibája) a KOTOR2 pedig a mai napig nem megy normálisan csak ha megbuherálom a játékot, nevetséges.

NEKEM ezért jobb az nv mert csak beteszem és használom.

Bocs, hogy így beindítottam ezt a szemét ATI vs NV témát de ezért írtam oda, hogy csak nekem vannak ilyen rossz tapasztalataim a karival kapcsolatban másnak lehet, hogy tökéletesen jó és biztos jó az ATI is csak nem nálam/nekem :)