ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • steweee
    hát eléggé úgy fest hogy nem vagy éppen szakértő a témában, inkább csak elfogult. persze mindenkinek megvan a joga hozzá, csak fölösleges ilyen dolgokat ecsetelni egy fórumban. hogy szar kártya lenne a 9500/9600-os széria?a maga idejében a legjobb kártya volt, akinek 9700-é alakítható 9500-je volt az még ma is eljátszogathat vele, hiszen erősebb mint egy 9600-os, és én azon játszottam médiumon tökéletesen elég képrissítés mellett a doom 3-at vagy a q4-et is. ami a drivereket illeti nem értem miről beszélsz, hiszen egyik játék ezt, a másik a másik gyártót támogatja, de megjelenés után nem sokkal midegyikük kihozta az új , a játékhoz optimalizált driverjét, amikor is már nem volt teljesítménybeli eltérés, legalábbis lényegesen, hiszen a program ua csak más kártyán.

ami a jelenlegi játékokat illeti 2:1 az állás a radeon javára, pedig nekem elhiheted hogy rengeteg játékot kipróbálok és nagyon sokat játszok a gépen

shadowgrounds: gef 6600 gt-men 81.95-ös driverrel "hajlik" a kép, két héttel ezelőtt a radeon 9600-ossal még tökéletesen ment

starship troopers Strangelite: el sem indul a geforcén

doom3: a radeon alapból "le volt butítva" de két nappal a megjelenése után már a .cfg vagy .ini fájlba belepiszkálva ki lehetett küszöbölni a hibát

más nem jut hirtelen eszembe, komolyabb játéknál nem tudok akadásról