***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Tom911 #9111 Lehet, hogy másnak az jó volt de nekem nem, nekem az első ATI kártyám egy Rage128 volt vagyis elég régen volt meg az első atim. Az elsővel az volt a baj, hogy lassúvolt és nagyon szar volt a drivertámogatása is és a legjobb pedig az volt, hogy szinte minden játék hibásan ment vele (vagy legalábbis nem tökéletesen). Ezekután vettem egy nvidiát mindenben jobb volt de persze csak azért mert újabb volt. Megjelent a 9600 as széria, mindenki dícséri meg minden, gondoltam megint beruházok egy ATIra hátha tényleg olyan szuper mint aminek írják/mondják, megvettem a lentebb említett kártyát és hirtelen elfogott az érzés, hogy hiba volt. Egy darabig elvoltam vele, tényleg egész jó a teljesítmény meg ilyenek de egyszer a barátom áthozta az 5700as GFet(ami kb az én karimnak megfelelő volt szintben) és betettük a gépembe, és láss csodát amivel addig csak médiumon tudtam játszani hirtelen high lett. A másik ami nagyon szíven szúrt amikor kilyön egy játék amire már évek óta várok és elkezdenék játszani de még a menüt se tudja behozni a gagyi ATI mert MÉG MINDÍG SZAR a drivere és ez a mai napig megtörténik sajnos (pedig a Rage korszak már igen messze volt ekkor). Ezekután nekem senki nem meséli be többet, hogy az ATI jobb (mit érek a szép képpel nagy teljesítményel és új fjúcsörökkel ha a játék még a menüig sem jut vagy ha megy is de hibásan), azt elismerem, hogy a kari nem minden játéknál csinál ilyen dolgokat és mondjuk 85%ban mindíg megy a játékokkal viszont az nv 100%,hogy mindíg mennifog minden játékkal, az nvidiánál még soha nem voltak ilyen driver meg nem megy meg hasonló problémáim még a gagyi MXes kátyával sem.
Egy + poén a végére, a karin a gyári hűtés olyan szar, hogy majdnem ráolvadt a venti a bordára, ki is kellett cserélnem, ez persze sajnos az nvidiára is igaz lehet.
UI: nem akarok ezzel nv vs ati flamet/vitát indítani csak elmondtam az elég negatív tapasztalataimat az atival kapcsolatban és ez csak az én esetem az én gépemben, lehet hogy másnál teljesen jól szolgál az ATI, de én örökre megutáltam.