***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
"No, kedves feleim, elegem lett! Valami megoldást kell találni a minitesztekre.
Nekem PH-s és sulis elfoglaltságaim miatt nagyon kevés időm van a html-esítésre (ma reggel 8 előtt léptem le és este 10-kor értem visza, most még van egy óra melóm).
A tesztek általában közepes-gyenge helyesírással, halom szlenges szöveggel (barci, celeroncs, vonfos stb.), itt-ott fogalmazási hibákkal, van hogy ékezetek nélkül jönnek. Ezeket kell rendberakni, ami a móka fárasztóbb része, és jó helyesírókát és fogalamazókát igényel. Mindenklit kérnék, hogy a minitesztjét a lehető leghelyesebben, szlengtől mentesen és ékezetekkel írja meg, mert erre si szankciókat fogok majd bevezetni!
Utána eléggé sztrikt módon html-be kell gyártani a szövehet és képeket, de ehhez adok maximálisan részletes leírást és mintasablont - ez a rész nem olyan vészes.
Végezetül az eredményes táblázatot és pár közös oldalt kell frissíteni, ami sajna statikus html-nen van, így egyszerre csak egy ember férhet, hozzá, ha ketten nekiállnak, akkor könnyen egymásra javíthatnak, amiből adatvesztés lesz. A legtutifrankóbb az lenne, ha valaki gyártana nekünk egy dinamikus héjat, amiben benne lenne a főoldal és az összesített táblázat. Ebbe a héjba mehetnének statikusan a minitesztek.
Azt még tudni kell, hogy mivel javarészt saját erőből hoztam össze a VGAnfo-t baromi kényes vagyok vele kapcsolatban, nem tűröm a félmunkát, betanítani meg nagyon kevés időm van (ha lenne, inkább magam csinálnám tovább az oldalt).
Asszem ennyit akartam, várom az ötleteket."
Minitesztek topikja...