ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Csaba
    Te vagy a beteg, nem én! Gondolkozz már el! Gyakorlatilag elmondták már itt többen, hogy a PCIE NEM gyorsabb, mint az AGP, max. az SLI, amiben csodákat várhatsz, de jelenleg nem éri meg elkölteni 160 ezret két videokarira, meg még megfelelő alaplapra...Minek vegyek 6800-as ultrát, nem vagyok hülye kiadni annyi pénzt érte, nem ér meg 1 videokari sem annyit. Ahhoz, hogy pl. a doom 3 (azért jövök mindig ezzel, mert ez a progi eléggé megdolgoztatja a hardvereket...) 1024-ben highon folyamatosan 50-60 fps-sel fusson (azért csak ennyi, mert Carmackék számlálója 60-nál többet szinte nem is mutat, menne az feljebb is...), az AGP 6600Gt tökéletesen megfelel...
    Nem vagyok én lemaradva, tőlem annyi PCI Expresst csinálnak, amennyit akarnak, te nyomhatod SLI-ben is (megjegyzem, minek, mikor 1 videokarival tökéletesen megy minden...), de nekem megfelel az AGP. Még 1 éve sincs, hogy alaplapot procit ramot fejlesztettem, most van egy szuper gépem, és nem fogok kiadni megint új alaplapra ramra holmi divathóbort miatt...
    A PCIE a jövő, nem is a távoli, de az AGP a JELEN!