***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Ezt elismerem én is, nem tagadom hogy gyenge, de kérdés az hogy mihez képest gyenge?? A legújabb szériához képest tényleg az.
Tudod mit mondtak nekem mikor megvettem 2003 októberében ezt a kártyát? Azt hogy nem fogja rendesen kiszolgálni a 19"os monitorom, meg azt hogy fél év múlva már semmi sem fog rajat menni...ilyenekt jósoltak hozzáértők.....és lám még mindíg nagyon jól tartja magát...
Az FX nagy baja hogy pont arra nem képes amire kitalálták a DX9es játékok normális futtatására. Bármi ami valóban DX9et használ azonnal nem fut(mert tény hogy minden szar felrakja a DX9et de nem olyan sokan használják azt ki valójában , illetve valószínűleg van vbalamiféle kompatibilitás bennük hogy a régebbieknél kicsit butít az effektekből, javítsatok ki ha nem így van)
Ezt jól mutatja hogy alapból a HL2 DX8.1es módban fut FX5600 esetében. Bekapcsoltam a DX9et egyből behalt...De például a stronghold2 esetében is valami hasonló van ha shader 2.0át bekapcsolom (ami a nagy újítás az FXben) azonnal 5-10 körüli FPSeket kapok....
Mondjuk engem kurvára nem izgat hogy DX9es effekteket használ valkami vagy csak 8asat, a 8as is elég szép, a lényeg az hogy fut!!!