***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
ATI? :D Hááttt... Igazából ha 6600 téren gondolkozol, akkor az ATI nem ellenfele, szóval jelenleg ebben a kategóriában az NV jobb választás.
Az, hogy az ATI ugyan annyiért többet nyúlt, az már nem igaz. Ez még anno az FX-ek fénykorában álta volna meg a helyét. Persze ha valaki még most is FX széria közül válogat, akkor igaz lehet, mert nagyon sok hiányossága van annak a szériának, és hiába van a VGA-nak "nagy nyers ereje" ettől függetlenül gyengébben teljesít (támogatás szempontjából is), viszont most már nagyon kevesen gondolkoznak FX-ben, szóval felejtős az ügy. :) Persze ez sem igaz teljesen, de most nem akarom hosszan firtatni ezt a dolgot. :)
A PCI- Express egyelőre tényleg fölösleges, meg gondolom nem is akarsz új alaplapot venni, szóval az is felejtős... A lényege csak annyi, hogy nagyobb a rendszer memória és a VGA között a sávszélesség (8x-os AGP nek 2.1GB, PCI-Ex 16x-nak 4,2Gb) így több adatot tud feldolgozni egyszerre. De egyelőre még az AGP képességei sincsenek kihasználva teljesen, így egyáltalán nem fontos. Az SLI-t én meg egy baromságnak tartom. Nem lesz tőle dupla sebessége csak kb 60-70%-al több, a másik, meg az, hogy nem minden játék támogatja, szóval értelme nem sok. Persze ez később változhat, de jelen esetben nem sok haszna van, szerintem. Meg mire bővítenéd, már rég kevés lesz az a teljesítmény SZVSZ. Egyik nap láttam egy 2 db összekötött 2 GPU-val elátott VGA-t! Hát azt se tudtam hova tegyem... Jó baromnak tartom, aki ilyet megvenne...