***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
150W vs 120W annyira nem kisebb foleg h gondolom ezzel aranyosan kisebb is a kartya merete es hoelvezeto reszei is.
oneal 1 explicite leirta, hogy jo hutoset, halkat szeretne, te pedig gondolkodas nelkul odalokod neki valszeg az egyik leggyengebb hutesu es leghangosabb verziot. Amig nem mutatsz tesztet, ahol egymas melle van teve a ketto hofokokkal, dB ertekekkel es orajelekkel, addig szerintem jobb hijjan nem lovunk annyira melle, ha a 1070 teszteket vesszuk alapul, es azt alapul veve pedig teljesen kizart, hogy ne legyen koztuk durva hangbeli kulonbseg terheles alatt.
Arakbol se tudom, hogy mirol beszelsz, most raneztem, a letezo leggyengebb/legolcsobb 4 gigas 480 77k. 1060-bol is van 3 gigas, occo valtozat 63k-ert, akkor most melyik a jobb vetel? Ha meg nem a legaljat nezzuk a dolognak, legolcsobb 8 gigas 480 92k, legolcsobb 6 gigas 1060 82k. Ha meg valamirevalo hutest is akarunk melle, 8 gigas msi gaming 480 94k, 6 gigas phoenix 1060 91k.
Nekem valahogy nem ugy nez ki, hogy zoldhalyogossag lenne, ha az ember inkabb 1060-at vesz.