ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Voltan
    Hát aggyaisten :D
    Az előző gépem majd 5 évig szolgált, egy AMD build volt Phenom 964-el, meg egy ATI 5850-essel. 2009-ben vettem, és az utolsó évig nem is volt rossz, de aztán bejöttek az "új generációs" konzolok, és szépen leszarták a fejlesztők az optimalizálást.
    Amikor kijött a Watchdogs, akkor láttam, hogy ez már kevés. Lecseréltem hát az egészet az aláírásomban lévő cuccra, csak egy jó 770-essel. Ez volt júniusban ´14-ben. Aztán 2 hónapra rá jött a 900-as széria, és szívtam a fogamat, mert a custom 970-eseket adták majdnem ugyanazért az árért, mint az én 770-esemet. Szóval ezt benéztem.

Érdekes, mert idejártam akkor is tanácsért, sok okos ötletet is kaptam, de senki nem mondta, hogy mondjuk 2-3 hónapot várjak az új generációra, :D De nem baj mert egyébként remek tanácsok alapján vettem a gépet, a ház, a táp, a CPU, meg minden tökéletes. Szóval ebbe szépen belepattintottam a 1070-es gpu-t és heppi-heppi.

Nagyon büszke is vagyok magamra, mert szoftveres szinten nem vagyok totál idióta, eddig mindig a dedikált szaki haveromat hívtam, ha bármit kellett betenni a gépbe, nem szeretek babrálni a gép fizikai dolgaival, de most magam tettem be a gpu-t, és nagyon örültem magamnak :D A következő egy custom hűtő lesz a CPU-ra, ahhoz kelleni fog a baráti szaki segítsége :)
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.25. 22:35:38