ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Béluska74
    Személyes tapasztalatom a Sapphire kártyák ellen? Nos van nem is kevés. A neve BSOD ami itt Black Screen of Death néven ismert és tele is van vele sírva a Sapphire oldala. Nekem is volt vele régebben tapasztalatom. Megvettem a kártyát,hazaviszem,beszerelem,telepítem semmi gond ... csak nem kellett volna vele játékokat elindítani. Változatos időközönként fekete képernyő fogadott amiből csak a reset gomb megnyomásával kerültem ki. Ez ment több napig,visszavittem a boltban is produkálta ezt a hibát,kicserélték és még ott a boltban kipróbáltattam és láss csodát ugyanaz történt. Ekkor kértem ASUS kártyát amiben nincs semmiféle ASUS buzulás csak ilyen volt a boltban. Ami azóta is működik egy régi netezős gépben. Testvérem ugyanígy járt és a vége megint csak csere lett és mi ketten 30 km-re lakunk egymástól. Azóta igyekszek ÉN lebeszélni mindenkit a márkáról. Persze lehet,hogy 100-ból pont mi fogtuk ki a 4 darab (2 vásárolt+2 cserés) kártyát és a többi 96 darab iszonyatosan jó. De számomra csalódás a márka.