ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Dante73
    Mostanság szerintem EVGA, vagy Gigabyte. Utóbbi nem a kínálat teteje, viszont megbízható az árához képest. EVGA pedig... ha beregisztrálod, akkor elvileg a gari "akármeddig" húzható... (Most ajánlottak egy 580-ast, még 5,5 év garanciával... Ha nem a 1,5Gb ramos lett volna, meg is veszem) MSI lehet még jó választás. Nekem pl a 7600Gt-m, még mindig muzsikál, apám P4-esében...
    Én zöldpárti vagyok, de most az AMD-re adom a voksom. Mondják, hogy ugyan, az a 3,5Gb ram- nem is hiba, hanem ficsőr, meg különben sem számít... De ugyan azok azt is mondják, hogy 2Gb vram elég. Pedig nem. Ha 960-at vettem volna, az is 4Gb-s verzió lett volna. GTA5 pl már többet kér, és szinte minden játéknak több kell, ha nem akarod, hogy az legyen a szűk keresztmetszet. Ezért mondom, hogy aki 2-3 évre vesz videókártyát, annak számítHAT az a bizonyos 3,5Gb-s ficsőr.... Sapphire-t ne vegyél sztem, ASUS-nál kiadsz egy +10-est a névért, közben pont ugyan úgy meghal az is, mint bármelyik másik kártya, és nem is erősebb.