ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • broman191
    Sokmindennel az, ha a Batman a fő szempont akkor Titan X alá ne add... Vagy vársz pár hónapot, amire összerakják rendesen és futni fog (remélhetőleg) a látványvilágához mérten reálisabb hardverekkel is...a mostani állapotában még a virágbolti verziót sem próbálom ki, nem büntetem magam vele. Többször valószínűleg úgysem játszanám végig, így inkább kivárom a végleges verziót... Egyébként a Titan X-szel nem vicceltem, azzal megy jelenleg értelmes grafikus beállításokkal 55-60 FPS körül, szóval még azzal sem stabilan, a 100e Ft körüli/alatti kategóriától pedig ne várj sok jót... Egyszerűen játék hulladék a jelenlegi formájában, főleg a Batmobilos diavetítések (kiváltképpen AMD oldalon), de majd megoldják... Érdekes, minden más rendesen megírt játékban eddig nem volt hatalmas problémám a 280X-emmel... :)

ui.: Egyébként vannak használt, garis GTX 970-ok 100e Ft alatt pl. a hardveraprón, ha nagyon arrafelé kacsintgatnál. Persze a Batman gondra hardveres váltással nem fogsz megoldást találni...

#39622: GTX 960 4 GB, GTX 770-et ma már újonnan nem veszünk. A GTX 770 is feature level 1, mint a GTX 680, ugye ugyanaz gyakorlatilag. :)

#39631: Csak az órajelekben van különbség, úgy emlékszem. A Sapphire Toxic-ja szerintem felejtős olyan magas áron és felesleges az a hűtés a bizonyos grafikus procikra...és csak 2 év garis ha jól rémlik. Másrészt jön a 370/370X nemsokára, nem most vennék ilyeneket... Ha belefér a 60e Ft környéke, inkább ott a GTX 960/R9 380, azok inkább érnek annyit. Bár a használt piacon 50-55e Ft környékén kapható garis R9 280X-ek inkább érik meg az árukat... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.08.02. 14:11:01