***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Az is igaz. Ha annyira nem sürgős várjon vele picit, meg ha tud csapjon hozzá addig pár ezre-t (~10-15k), és vegyen olyat. De ha neki ennyi zsetonja van rá most, amit meg vett meghalt, akkor jobbat mit vegyen ~90k-ből? Utána meg már jön a: Ha már Ez, akkor még ~10k és Az, de Ha már Az, arra még ~10k és Amaz. Nem lehet megállni. Valahol kompromisszumot kell kötni.
Ez a Vram igény meg csak ezek miatt emelkedik a csillagos égbe. Hogy vegyél még jobb, még drágább karit. A game-ek meg direkt úgy vannak megírva, hogy akarva-akaratlanul is, kiszúrja a vérvörösen izzó, villogó, fél monitort betakaró Warning felirat, meg hogy min. 6Gb!!!! És a graf-ot meg feljebb sem tudod húzni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gta IV-et, Skyrim-ot meg pár game-t meg úgy szét tweak-eltem, (ini, cfg, egyéb buherákkal, hogy ~ultra/high grafon max látóhatár meg miegymás mindennel a Phenom II x4 980-al (4x4Ghz-en), 4Gb Ram-a (1066-os)l, a GTS250-es 1Gb karival 40 FPS fölött simán játszhatóan, akadásmentesen futottak 1920x1200-ban. Holott Skyrim is pl, alap cfg, Med. beállításokkal, közepes látóhatár, stb.. ~20-30fps közt "hasított". Buhera tweak után High-graf, max mindennel, cserélt textúrákkal, azok újratömörítésével, stb. simán 43-46 fps volt nyílt terepen. De ez meg már csak az én mizériám... Vettem volna egy ~100k-es karit, nem kell buherálni, alap állítási lehetőségek az Option-s menüben, minden csutkamax-ra, mennt is volna 50fps-el. Igaz közben vért izzadt volna az a vga is. Csakhát ezt megoldottam magamnak így, ezzel a fos karival. :D Ahogy GAT IV-ben is ki lehet lőni a vram limitet, azt adhatsz neki, hogy füstöljön a kari.