ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Breki33
    szerinted

viszont a tesztek alapján ebben a szegmensben veri az Ati-t

lásd prohardver
    hwsw

stb

és ott a 800-al volt egy tesztben.....

Az ATI x700-as kártyák az NVIDIA GeForce 6600-asok ellenfelei
    "Az RV410 a TSMC üzemeiben fog készülni 110 nanométeres gyártástechnológiával – csakúgy, mint a GeForce 6600. Az új chipre épülő videokártyák várhatóan a konkurens termékek árkategóriájában, vagyis 150–200 dollár közötti áron kerülnek a piacra, ám egyelőre nem tudni, mikor.

A GeForce 6600 ára a hírek szerint 149 dollár lesz, míg a GeForce 6600 GT-t 199 dollárért lehet majd megvásárolni.

GOndolom te nagy ATi fan vagy de idéznék egy srácot akinek Ati-ja volt és cserélte

"Engem kifejezetten zavart a vonalsimítása ATI után a Richard Burns Rallyban (olyan idegesítően csíkos lett a pálya ), de mivel 1280*1024-ben, vagy 1600*1200-ban használom nem is érdekel az élsimítás, nem használom, mert egész egyszerűen semmi értelme (ATI-nál sem használtam, csak a legelején kipróbáltam milyen, mintahogy GT-nél is). Viszont lehet, hogy hülyének néztek azért, amit most mondok, de a legjobb minőségi beállítások mellett az 6800GT-m képminőségét én lényegesen jobbnak látom. Elöször Doom3-nál tünt föl, hogy valahogy szebb a kép, aztán gondoltam biztos az optimalizáció miatt, vagy mittomén, úgyhogy megnéztem F1 99-02 alatt is, és ott is valahogy szebbnek éreztem a képet, mint a 9800Pro-m nál. Tudom, hogy hülyeség, mert a tesztoldalak írják, hogy nincs észrevehető különbség a képminőségben, de én határozottan így látom. "

SZóval ez szubjektív, de kétségtelen, hogy az Nvidia végre ebben a szegmensben visszavágott és eléggé versenyképes vetélytársat alkotott.

Hozzátenném végre.
    Ajánlom olvass utánna kicsit :-)

Nem szebb, hanem barátságosabb a képe.

Nem különülnek el annyira a dolgok.

Akárcsak az 'életben'.

Ez nem hülyeség.