***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
sobika #37139 Több probléma is van ezzel. Mint, ahogy írtad is, tisztában vagy vele, hogy új gép kell. Ez így igaz, AGP-s gépre már nem érdemes költeni. Én a helyedben -ha annyira nem életbevágóan fontos a dolog- ezt a kis összeget, amit erre a kis gépfejlesztésre szeretnél költeni, hozzácsapnám majd az új gép árához.
A másik két probléma a tápegység és a processzor. Volt már dolgom nem is egyszer ilyesfajta tápegységgel, több meghalt közülük. Sajnos gyenge a teljesítménye, a 300W érték csak dísz rajta, illetve 12V-os ágán sem valami erős. Ettől függetlenül mehet majd vele, de én nem ajánlom. A proci pedig egy HD3650-hez 1,83Ghz-en gyenge. Igaz írtad, hogy a játék nálad nem elsődleges szempont...
Mivel Nforce chipkészlettel szerelt alaplapod van, ezért, ha mégis úgy döntenél, hogy fejlesztesz, jobban járnál egy Geforce kártyával. Nforce chip + ATI kettőssel lehetnek problémák.
Írtad még azt is, hogy szeretnéd, ha a filmek nem akadnának a gépeden. Itt milyen filmekre gondolsz? HD720p, MKV kiterjesztésű?
Én így látom ezt az egészet, te pénzed, te géped, úgyhogy te döntesz. :)