Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mitõl XTREME ? miben tér el az alap változattól?
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Az alaplapom: DualCore Intel Pentium D925, 3000 MHz ; ASRock ConRoe1333-DVI/H
20-30k-t szánnék rá
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Más kövélemény kutatások esetében (ha nem az it-t nézzük akkor is), sokkal kisebb mintából vonnak le következtetéseket.
Amúgy a táblázat szerint is intel részesedése a legmagasabb...
[merlinw.org]
Én mindíg is a Havoknak drukkoltam, csak basszus már az X1800 óta volt szó a HW gyorsításról, most HD6xxx van és még sehol semmi. Az X1800-hoz volt egy demo egy esõs utcáról, és ott a vízcseppek fizikáját a GPU számolta. Aztán késõbb volt valami másik fizikai demo HD2xxx kártyákról, de csak videó, azt se adták ki, ugyanakkor volt videó szintén GPU számolta A.I.-ra is, amikor több-száz ember rohangált tömegben utat keresve. Aztán azóta se volt semmi.
Nem mintha a Steam ~30 milliós tábora lefedné a milliárdos PC felhasználótábort.
[merlinw.org]
Saor Alba
fotográfik kolomp edisön :D
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ahogy lent is írtam nem tehetik meg, magukkal csesznének ki.
A másik, hogy Physx egy relatív elavult dolog. Ott az OpenCL amit minden kártya támogat, a HAVOK ami a mai napig a legelterjedtebb, valamint a PhysX-nek is ott van a nyílt APEX változata. Egy szó, mi száz CUDA az Nvidia egyik legnagyobb stratégiai melléfogása volt.
[merlinw.org]
Itt elég a Metro 2033-at, az a legnagyobb teljesítményt igénylõ dx11-es játék, és veszel egy VGA-t ami az ajánlott gépigénynél van írva, és értelemszerûen a többi is fog menni majd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy meg ez nem aszerint van hogy milyen régi egy játék, attól hogy régebbi még gépzabáló lehet.
DX11-nél meg 5850 legalább. (Metro 2033, AVP) GTX460 meg ugyanugy az tud dx11-et és szépen tudja.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
öhhhh alig megy rendes sebeseggel a legmodernebb kartyakon, nem hogy a gt240-el.
[merlinw.org]
a gt240 = 9600gt. szerintem még gyûjts hozzá picit és vegyél egy 5750et. fizix nem lesz vele, de a játékok legalább élvezhetõen futnak majd 😊 gt240el is elmegy pár régebbi, de mai játékokhoz már igencsak kevés tud lenni
Forza.
Egyébként Steamen fent vagy a baráti listámon, majd itt zavarlak még a többi kérdésemmel. ^^
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Azt mondják ez nagyon jó proci, és hát 4 magos is.. Húzáshoz meg nem értek, szóval inkább nem nyúlkálnék bele!
A vga meg 6870 lesz, ez fér a keretbe!
[merlinw.org]
A procifeszt nekem meg a régi lapom a legkisebb emelésre is 1.4V-ra tette 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
Meg a PCIE-t fixálni 100ra és valami értelmes feszültséget beállítani, mert az auto túlfeszel. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A GTX285 szerintem felejtos.
Tanácsot szeretnék kérni! Le szeretném cserélni a 4870-et és két kártya között vívódok! Az egyik egy Gtx 285 1Gb 35-ért havertól használtan garival, stb! A másik pedig egy Ati 6870 1Gb, ezt újonnan olyan 45-ért tudnám megszerezni. Avagy bár csak említés ként még gondoltam lehetne egy 5870 is, de ezt már olyan 55-60-ért tudnám szerezni! Kérdésem így leginkább az elsõ 2 vga-ra vonatkozik, a kérdés pedig egyszerû melyik éri meg jobban szerintetek? Dx11 annyira nem fontos, bár lehet haladni kéne a korral😄
Köszi elõre is!😊