***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Bocsánat:) a 6950 es első szériáinál reszeltek a tápcsatiból. Nem fért el a hűtés vagy mi. De mondom lényegtelen az egész ,megoldanak mindent .
A fogyasztásról egy szó. Mindkét monstrum irtózatot fogyaszt. Irtózatosan melegszik. Irtózatosan hangos. És irtózatosan drága. A szememben semmit sem érnek.
Akkor már ha mindenáron valami csúcs cuccot akarnak csinálni ,miért nem csinálnak egy külön dobozt ,külön táppal amibe normálisan beleteszik ami kell és nem kell összezsúfolni mindent. Adják 200 ezerért vagy többért és akinek ingerenciája van rá megveszi. Max lesz egy másik doboz is a szobában. Ez jobb megoldás lenne szerintem az ilyen elborult dolgokhoz.
Különben én csak azért teszek NV-t a gépembe,mert valóban soha semmi gondom nem volt se a kártyákkal se a driverekkel. Letöltöm,telepítem(a régi t soha nem szedem le) és használom. Nem kell woodo varázslat ,háromszor hátam mögé köpni,imádkozni ,leszedni stb. Ha ez Ati AMD nél is így menne már holnap vennék egy 6970 est. Isten bizony. De nem vagyok meggyőzve egyelőre még.