***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
mezarius #35360 Én láttam olyan tesztet hogy az ATI kártyáiból sokkal erősebb proci kell ahhoz hogy olyan teljesítményen mennyen mint az nvidia kártyái.
És egy határon felül pedig az ATI erősebb. Hát én egy AMD Athlon II X2 250-et néztem mellé. Nem annyira gyenge de nem egy atomerőmű.
Persze nem pont erről a kártyáról szólt a teszt, de általánosságba is ezt állítota a kártyákról.
Nem tudom mennyi igaszság van bene.
Mindenesetre személyes tapasztalataim szerint az nvidia megbízhtaóbb.
persze nekem összesen 4 kártyám volt, 2-2 nvidia-ATI. Mindkét esetben az ATI jóval hamarabb kifulladt. persze ez nem jelent sokat. Én is tudom hogy kb az összes széria minden tagját kellet volna nyúzni egy pár évig hogy ki lehessen jelenteni olyan dolgokat hogy ez meg ez megbízhatóbb.
De még is emiatt én nagyon erősen az Nnvidia felé húzok.
De majd amikor össze lessz téve végre a gép azelőtt beszélek apám informatikus haverjával és ha ő is ezt mondja akkor HD 5670-et veszek.
Egyébként a GT 440 esetében elméletileg az a referencia hogy vagy 512 Mb GDDR5 mem. van a kártyán van 1024 Mb GDDR3.
Nem tudom hogy az ASUS hogy gondolta de ő tett rá 1024 Mb GDDR5-öt.
Bár ez 3200 Mhz-es, de felhúznám 3600-ra mert a gigabyte 512 Mb 3600 Mhz-es memóriát tett rá. Ha a gigabyte úgy gondolja hogy bírja akkor én is felteszem annyira.
Ja egyébként az érdekes hogy a GT 240 veri a GT 440-et. Azt azért nehezen hiszem el.
Na túlságosan is belemélyültünk a témába. Mindegy majd még eldől.