***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
steweee #3418 légyszi aki tud adjon választ a videóbeállításos kérdéseimre, vagy egy tippet hogy melyik topicba írjam be. fontos lenne
ami a két nagy gyártó közötti csatát illeti, én nem vagyok egyik pártján sem, a fogyasztók szemszögéből viszont az a jó, ha mindkét cég talpon marad, és az erős verseny kikényszeríti az újabb és újabb fejlesztéseket, nem beszélve az árleszorító hatásról.fél éve mikor írtam hogy mennyit fog esni az akkor legjobbnak számító 9600pro ára, ami akkor 100.000 felett volt, fel voltak háborodva az akkori friss tulajdonosok, hogy hülyeségeket beszélek.hát a piac az piac, az extraprofitot a vállalatok a presztízshatással fölözik, kezdetben az újdonságot olyan áron adják, hogy csak kevesen találják elfogadhatónak az árat, viszont azoknak meg ez sem drága.így kis darabszámmal, amíg felfut a termelés is szép summát lehet zsebrevágni, illetve már részben bejön a fejlesztési költségek jelentős hányada. sajnos az nvidia profitja 5 millára esett vissza 20 milló dollárról, és jó is hogy vannak nvidia fanok, akik veszik az új, és valóban tényleg nem rossz kártyáikat, mert egyébként jelenleg az ati tényleg jobb választás.aztán hogy mi lesz akár 1-2 generációs fejlesztés múlva, majd meglátjuk