ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • sugga
    Sziasztok! A minap elgondolkodtam azon, hogy csak kéne valami a HD4200-as integrált kari helyére... Mivel nem vagyok túlságosan eleresztve, és másra is kéne a pénz, én 7000 Ft-ban limitáltam a kártyára szánt összeget (tudom, lehet körberöhögni, de amire kell, arra elég ennyi).
    Ezek alapján a következő kártyák jöhetnek szóba:
    ATi 1950 Pro
    ATi HD2600XT
    nVidia 7900 GS/GT
    nVidia 8600 GT

Mivel viszonylag régi játékosokról van szó, leginkább az érdekelne, hogy normálisan működnének-e a gépemben a 380 wattos Hipro táppal, a Gigabyte AM3 MA785GT-UD3H alaplappal, egy AMD X2 240-es procival, 2x1 GB-os, 1333 MHz-es DDR3-as RAM-mal. A HD2600XT-től és a 8600 GT-től nem félek, inkább a két öregebb nagyágyúról tudom elképzelni, hogy nem tetszenek majd a tápegységnek...
    Szóval a kér(d)ésem az lenne, hogy akármelyik kártyát választhatom-e vagy a táp teljesítményét figyelembe véve inkább csak az újabb és energiatakarékosabb kártyák között nézelődjek, és hogy a fent felsorolt kártyák közül melyiket ajánlanátok a leginkább (leginkább Test Drive Unlimitedre :D). Persze egyéb javaslatokat is örömmel fogadok.
    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.