ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • sugga
    A jelenlegi konfig: ASUS P4P800-SE alaplap; 3000 MHz Prescott P4; 256 MB 7600GT; 2x512 MB DDR RAM; Western Digital 320 GB SATA vinyó; meg van egy hétéves 400 wattos UltraPower tápom, két ventilátoros, aktív PFC-s, mindig csak nézek, hogy ez még működik, szerintem tényleg nem semmi mutatvány napi 10-12 óra használat mellett :D
    A fentiekből csak a vinyó maradna meg, jönne egy olcsóbb 775-ös procit, DDRII-es RAM-ot és PCI-E-s videókártyát fogadó alaplap (max. 11-ért), egy kétmagos proci (pl. egy újabb Celeron 12 körül), eleinte egy 1 gigás 800 MHz-s RAM (későbbb követné még egy ekkora) és egy 24 pines, alacsonyabb teljesítményű (mondjuk 350 wattos) táp, hogy a fogyasztás is csökkenjen.
    Így a videókártyára az én számításom szerint maradt 10-12 rugó, amit persze nem kell maradéktalanul eltapsolni. Igazából nem vagyok nagy játékos, egyedül a Test Drive Unlimited-re vagyok rákattanva, azt mondjuk ha viszi szépen, akkor én már meg vagyok vele elégedve. De mivel most talán huzamosabb ideig ez lesz az utolsó nagyobb lélegzetvételű turkálás a gépben, hajlandó vagyok többet rászánni, ha normális áron komolyabb, garanciális kártyát tudok szerezni.