ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Her Laca
    Minden tiszteletem mellett! Nem vagyok fan:)) Te igen?
    Alapvetően nem hiszem hogy a véleményünk nagyon különbözne ,pusztán egy valamiben.
    Én árak alapján hasonlítom a kártyákat. Nem érdekel ,hogy mi volt régen az a fontos ami most van. Ha elolvasod a prohardver tesztet ,te milyen konklúziót vonsz le? Három éves fejlesztés ,kisebb csíkszélesség stb azt kéne maga után vonnia,hogy bizony azok az ominózus nv kártyák már labdába se tudjanak rúgni. Sajnos tudnak. Én sem örülök neki ,vagy elhiszed vagy nem.
    Paraszt vakítás folyik a DX11 el is. Emlékeim szerint az 5000 esek megjelenése előtt volt nagy henye hunya ,hogy azok aztán most mérföld követ jelentenek,brutális teljesítmény ugrás. Lóf.szt. A négy ezresek kb ugyan ott vannak. Persze fontos a fogyasztás ,de komolyan gondolod,hogy az egyszeri játékost annyira érdekli? Kisebb csíkszélesség maga után vonja általában a kisebb fogyasztást ez mindig is így volt.
    Nekem eszem ágában sincs kisebbíteni az ati fejlesztéseket ,de sajnos az alsóbb kategóriákban nem látom a fejlődést.Ez a problémám.
    De nem akarom szaporítani a szót ,remélem megértesd mit akarok evvel mondani.